Pagina's

maandag 1 februari 2016

COTM RetroDeze maand in onze challenge een superleuk thema: Retro. Ik vind het echt een leuk thema!

Buiten het thema werken we ook elke maand met een bepaalde tool die ter beschikking is gesteld door Nailproduct. Een proffesionele webshop waar je kwaliteitsproducten krijgt.


Deze maand is dat een dotting tool. Verkrijgbaar in de webshop voor € 5,45

Een dubbele uitdaging weer en vele meiden hebben er weer iets moois van gemaakt.De basis is wit en ik ga er stippen op zetten in verschillende kleuren.Normaal doe ik aan netjes en recht maar de stipjes moeten een speels effect krijgen en dat is voor mij nog best lastig.Ah dit begint op retro te lijken. Ik heb eerst goed gezocht op internet welke kleuren daarvoor werden gebruikt.

Veel van de jaren 70n zie ik terug dus vandaar dat ik deze nailart echt leuk vond om te maken.Is deze dotting tool nou zo speciaal? Ja, voor mijn wel want ik had alleen maar rechte tools. Die van Nailproduct heeft een knikje erin en het werkt nog lekker ook. Tussentijds had ik nog contact et Petra die het ook apart maar fijn werken vond.Je kunt makkelijk overal de stipjes plaatsen. Toch krijg ik met stipje in stipje een flinke bolling.

Topcoat! En mijn topcoat van Seche komt ook bij Nailprooduct vandaan omdat hij zo lekker voordelig is.Omdat ik de retro stijl echt te gek vind heb ik dit veelvoorkomen design gekozen en ook Petra is voor de stipjes gegaan. Andere meiden hebben de stipjes tot kunst verheven zoals Mandy en Julia.

Met verschillende technieken vind ik Malinka en Imke het meest uitbundig geweest.

Zo hebben we met 1 thema en 1 tool allemaal veel variatie gebracht deze maand.
LotsofLock
Niet denken dit is een nieuwe naam, Bianca is van MissLanghaar naar LotsofLock gegaan.
NailsbyMalinka
NailGloss
Blog&Beauty
Creativenails4fun
Heelgewoondagelijks
Bebeautifully
iOnTrend

Natuurlijk kun je weer op het mooiste Retro design stemmen!Welke retro nail art vind jij het mooist?

Welke retro nail art vind jij het mooist?
Brilliantnails
Lotsoflocks
Nailgloss
Creativenails4fun
Heelgewoondagelijks
Iontrend
Bebeautifully
Blogenbeauty
Nailsbymalinka
Poll Maker

18 opmerkingen:

 1. Wat een cool idee! Super gaaf effect :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Retro dat vind ik echt leuk. Jullie zijn echt goed bezig. Heelgewoondagelijks, iOnTrend en van jou is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, ik was al benieuwd hoe jij ze precies gemaakt had.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Dank je wel! Dubbel compliment om de stem van een van mijn voorbeelden te krijgen.

   Verwijderen
 5. Hi, Ik vind die van jou echt super retro. Doet me denken aan mijn babyfoto's haha Wel heel leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf gedaan zeg. Super retro! ;) -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een vrolijkerds zijn het allemaal, en die dotting tool....wat een handig tool is dit...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ongelofelijk schattig :D Lekker zomers ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag ze al voorbij komen op instagram. Allemaal zo mooi. Mooie nail art heb jij trouwens gemaakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk thema zeg! Vind ze allemaal heel mooi geworden, leuk die stipjes op je nailart! Grappig dat de dottingtool krom is, had ik nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige nailarts hebben jullie allemaal gemaakt! De jouwe is precies wat ik mij qua kleuren voorstel bij het woord "retro" maar de andere nailarts vind ik als ik erover nadenk ook wel heel goed bij het thema passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, zien er echt prachtig uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeeeeh, het resultaat mag er zeker wezen ;) Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt super. Deze zijn m'n favoriet van deze challenge. Ook gaaf dat je er witte stippen in hebt gezet, zo krijg het veel meer diepte!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo mooi! Vind dit een van de mooiste nail arts van de hele hoop :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ahh zo gaaf!! Ik heb niet superveel geduld, maar met zo'n dotting tool kan je toch gave dingen maken zonder dat je meteen honderd uur bezig bent, superleuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.