Pagina's

vrijdag 26 februari 2016

Dadi 'Oil review


In de zoektocht naar een genezing van mijn nagels stuitte ik op IBX en deze behandeling is in combinatie met Dadi Óil het best werkzaam voor mij.

Olie wordt door vele mensen gebruikt en in de beautyindustrie komt er steeds weer een betere (duurdere) olie uit voor bepaalde lichaamsdelen. Zo was arganolie een tijd lang een hype maar dan wel echt die ene die superzuiver is (=superduur ook). Daarna moesten we massaal honingolie in het haar smeren al zie ik in blogland er weinig van terug want een flesje is slechts €100.

Vandaag neem ik de Dadi 'Oil onder de loep die ik gebruik bij mijn IBX behandeling.Dadi 'Oil is een Product van Famous Names (USA) en dit zeggen ze er zelf over:

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. AvocadoOlijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is Naturlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

Op het internet is vanalles te vinden maar de info over Dadi 'Oil is vrij beperkt.

Overal krijg ik hetzelfde te horen: Het is een wondermiddel! Ja, maar wat doet het dan? Het is echt een wondermiddel. Goed... eerst zien dan geloven.De ingrediëntenlijst is lang maar wel 95% bioligische materialen. Niks geen kunstmatige rommel en de uitvinder van deze olie weet werkelijk alles over de nagels tot in het kleinste detail. Daarom is Dadi 'Oil ook wetenschappelijk te onderbouwen. Zo diep kan en wil ik er niet op ingaan maar waarom deze olie zijn werk zo goed doet is even simpel gezegd logica.

De hoofdingrediënten: . Extra Virgin Olijf Olie bevat Squalene, een natuurlijke verzachter die al te vinden is in de nagels en de huid, en het bevat ook oleocanthal een natuurlijk ontstekingsremmend middel. Jojoba olie zorgt voor optimale  absorptie en heel zuivere avocado olie bevat hoge niveaus van vitaminen A, D en Lecithin voor een superieure hydraterende werking. 

Als je de nagel onder de microscoop legt zie je dit:

Afbeelding ter beschikking gesteld door: Anschel van der Schoor
De nagelplaat bestaat uit  gemiddeld 100 laagjes. Bijna niet voor te stellen als de nagels al dun is en is bij iedereen anders. Dat is bepaald in de matrix van de nagel. 
Dadi 'Oil dringt dieper door dan andere olie omdat hij qua structuur klein genoeg is voor de dieper gelegen nagelplaat. 


Afbeelding ter beschikking gesteld door: Anschel van der Schoor
De werking van Dadi 'Oil i.c.m. de IBX behandeling tegen mijn olycholysys is als volgt:
De solehorn (tussen de nagelplaat en hyponchium) is verantwoordelijk voor de hechting van de nagelplaat aan het nagelbed.
Deze moet elastisch blijven om deze delen aan elkaar te houden. Mijn handen zijn altijd uitgedroogd dus dat mijn solehorn ook uitgedroogd is twijfel ik niet aan.
De moleculen in de Dadi 'Oil zijn klein genoeg om snel en diep binnen te dringen waardoor de uitdroging verleden tijd is.
Het is zeker fijn spul en ja de geur moet je van houden. Hij wordt als fris omschreven maar ik vind hem vooral erg kruidig al komt er wel een vleugje citrus in door. Na een maand gebruiken ben ik zo aan de geur gewend dat ik het lekker vind (bizar gewoon).

Uiteraard brengt de olie een mooie glans op de nagels en is niet vettig.


Afbeelding ter beschikking gesteld door: Tracy Shelverton


Na dit artikel kan ik begrijpen dat vele mensen het als wondermiddel zien. Nu ik het in gebruik heb geloof ik ook dat het een wondermiddeltje is. Zeker voor mijn nagels!

Olie was een van mijn minst favoriete producten en heb toch op aanraden eerder andere oliën gebruikt voor mijn nagels. Probleem was dat ik na een aantal uur wel weer droge nagelriemen had. Bij Dadi 'Oil blijven ze zacht en gevoedt. 

Aan de nagelriem van mijn rechterhand middelvinger had ik al jaren een plekje (droog en loslatend) en met 4 dagen is het weg, echt weg. 
Dadi 'Oil werkt voor vele kwalen en niet alleen onycholysis. Ook Psoriasis, droge nagels, nageltrauma's en nog veel meer.
Dadi 'Oil heeft al een award binnen voor de beste nagelriem en huidolie. Dadi 'Oil is verkrijgbaar bij de betere nagelsalon en voor je een flinke fles koopt kun je een bescheiden flesje kopen van 3,75 ml. 
Met het kleinste flesje ben ik ook begonnen. Omdat ik gewend ben toch vaak te smeren en het nu aan is geraden i.c.m. mijn IBX behandeling minimaal 4x per dag te smeren zie ik hoe zuinig het in gebruik is. Ik smeer 8 tot 10x per dag elke dag mijn nagelriemen in en ook goed onder de nagels. Ik heb een klein flesje dat ik overal mee naartoe neem en bijvul met de grote fles. Mijn kleine flesje is in een week leeg maar ook mijn tenen smeer ik in. 
Bij een gebruik van 2 a 3 keer per dag op je nagelriemen kun je er zeker maanden mee vooruit kunt.

Ik ga in elk geval intensief door met mijn Dadi 'Oil. De geur ben ik aan gaan wennen, het is niet vet waar ik ook echt blij mee ben en wat betreft de droogte die ik niet wegkreeg met Lemony Flutter is het Dadi wel gelukt. Kortom ik kan er gewoon helemaal niets negatiefs aan ontdekken en mijn nagelriemen zijn zo opgeknapt en zelfs mijn solehorn is herstellende. Sinds 2008 is die zo droog als kurk. Ik durf erom te wedden dat als je nagels minder te stellen hebben gehad als die van mij je nagels en de huid eromheen echt in no time opknappen.

Tracy Shelverton heeft zich mega ingezet voor mijn behandeling en houdt het nauwlettend in de gaten. Ze heeft me overtuigd dat ik met de Dadi'Oil nog meer resultaat ga boeken.

Gebruik jij nagelolie?

16 opmerkingen:

 1. Wow, wat een uitgebreide uitleg! 1 afbeelding doet het helaas niet. Ik gebruik eigenlijk geen nagelolie, ik gebruik ook niet vaak nagellak. Maar ik zou wel wat beter op nagelverzorging moeten letten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit mengsel van 21 essentiële oliën dat is best veel. Fijn dat je positief en overtuigd bent van het product. Ik gebruik geen nagelolie, alleen hand crème. Het is zeker uitgebreide uitleg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerste afbeelding van Anschel is niet zichtbaar. Uitgebreide uitleg, mooi. Mag ik de tekst gebruiken? Ik zal je refereren.... ��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag het natuurlijk gebruiken met referentie. Afbeelding is bij mij op pc wel zichtbaar. Mobiele versie helaas niet.

   Verwijderen
 4. Wat een goede uitleg , klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat klinkt wel heel goed! Ik gebruik zelf pure arganolie voor mijn nagelriemen, maar dit klinkt ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een uitgebreide review en duidelijk uitgelegd! Fijn dat je met deze olie zoveel resultaat krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi uitgebreid beschreven! Klinkt echt goed deze olie! Ik gebruik een olie van Pink gellac, maar misschien is deze ook wel wat voor mij. Ga eens kijken waar hij bij mij in de buurt te krijgen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik helaas geen olie, misschien moet ik dit wel eens gebruiken. Het klinkt zeker goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed geschreven. Heb hem op mijn site gedeeld. Dankje! Lieve groet,
  Jacqueline Groote

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Werkt het ook bij loslatende schimmelnagels?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schimmelnagels moet je anders behandelen. Probeer funghi clear. Dat kan wel icm dadi oil.

   Verwijderen
 11. Hoe gebruik je funghi clearing iemand dadi oil?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe gebruik je funghi clear icm dadi oil tegen schimmel nagels?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. bij schimmelnagels appelazijn gebruiken gewoon bij supermarkt te koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Net begonnen met deze olie.
  Ik ben zeer benieuwd baar het resultaat

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.