Pagina's

zondag 14 februari 2016

Valentineskiss


Heb je al een kaartje in de bus gehad? Of misschien wel verstuurd. Of je hebt het groter uitgepakt met cadeautjes. Het is valentijn en daar heb ik natuurlijk een nailart bij.



Mijn basis was wit maar was al zo lekker bezig dat ik me hier besefte even een foto te maken.


Deze 3 plates gebruikte ik voor de afbeelingen: Helen, Bundle Monster 411 en 425.


Na het stemelen valt meteen op dat je hele kleine haartjes ziet rond de afbeelding. De ene zegt dat het door de stempellak komt, of door de diepte van de afbeelding in de image plate. Anderen geven de stempel weer de schuld. Zelf denk ik dat door het schrapen je electriciteit opwekt en dat je zo de lak laat springen nog voor je de stempel gebruikt. Het is wel storend maar ik heb er deze winter voor het eerst last van. Ik heb een nieuwe stempel, nieuwe lak en een nieuwe schraper dus het kan overal aan liggen haha.


Bij het hartje valt het mee, die heb ik als eerst gestempeld (misschien toch statische lading).


Mijn ringvinger gaf ik dit lakje van Kleancolor. Zo in het flesje is het een vurig rood/oranje. Ook lijken de glitters goed aanwezig te zijn.


Aangebracht is het een jelly lak. Hij dekt wel heel goed aar de glitters zijn een stuk minder te zien. Ik vind hem wel mooi maar zoooo moeilijk om te laten zien. De lak heeft een enorme glans waardoor je  een weerspiegeling krijgt.


Met een hartje en een kusje de vraag be mine. 

Wat doe jij vandaag op valentijnsdag?

6 opmerkingen:

 1. De nail art van vandaag vind ik ook echt mooi. Zeker het woord Be mine. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nail art <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan! Vooral dat eerste hartje is gaaf! Fijne Valentijnsdag! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die kleurtjes die je hebt gebruikt en mooie afbeeldingen! Wel raar dat er haartjes opkomen dat heb ik nog nooit gehad haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh super mooi geworden! Je bent er helemaal klaar voor, fijne valentijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag ze al voorbij komen op instagram. Mooie nailart heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.