Pagina's

woensdag 23 maart 2016

Bluesky Gellak In Blue


Lente is hier en de lucht moet net zo strak blauw zijn als dit prachtige gellakje.
Ik heb weer een Bluesky om te laten zien en verwacht dat hij zeker in de smaak gaat vallen.
Steeds meer nagelstylistes werken met het merk Bluesky. Het is dan ook een professionele lak en niet zozeer commercieel.
Goede wijn behoeft geen krans en dat geldt voor Bluesky lakken.


Toch vind ik het geweldig dat ik deze lakken mag reviewen want iedereen wil toch eerst zien hoe een gellak op de nagel oogt en niet alleen in het flesje. Soms is dat best lastig want als ik een flesje opendraai denk ik iets anders dan dat hij werkelijk op mijn nagels zit.


Even terug naar deze In Blue met nummer 80555. Van dichtbij zit er een hele fijne shimmer in. Bijna parelmoer zo fijn als het is.


De zon hoort gewoon bij deze lak (en wellicht een palmboom) maar in de schaduw is hij ook mooi. De shimmer valt minder op maar de lak blijft zo zacht en lief blauw.


Gellak werkt met een UV lamp. Elk laagje hard je 2 minuten uit. Begin met een Basecoat.
Met de kleurlak breng je dunne laagjes aan tot hij dekkend is. Donkere kleuren kunnen met 1 laagje al dekkkend zijn. In Blue dekt met 2 laagjes. Sluit af met een gellak topcoat. Zo heb je minimaal 2 weken plezier maar ik heb uit betrouwbare bron dat Bluesky bij haar 5 weken goed zit!


Bluesky lakken krimpen niet als je met dunne laagjes werkt (dikke lagen zijn vaak de oorzaak van krimpen). Bij het verwijderen heb ik totaal geen nagelschade en daarom sta ik zo achter deze lakjes.

Bluesky maakt misschien weinig reclame maar richt zich op professionals. 
Dat weerhoudt Momenti Beauty niet om de ook gewoon aan de 
consument aan te bieden voor maar € 8,29.

Heb jij al gellak geprobeerd en wat is jouw favoriete merk?


12 opmerkingen:

 1. Heel mooi lente-achtig blauw kleurtje! Is natuurlijk altijd mooi, hij is gewoon mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat subtiel beetje parel erin vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige lichtblauwe lak! Ik ben gek op dit soort kleuren, vooral als er ook een shimmer in zit. Zelf gebruik ik geen gelnagellak, omdat normale nagellak bij mij al heel goed blijft zitten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi lente kleurtje! Hij glinstert ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie nagellak, het is precies wel een zachte kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat vind ik ook altijd lastig inschatten hoe de nagellak in het echt is en in de fles. De blauw is zo mooi. Ik denk aan zachte zomerdag met mooie blauw lucht. Ik krijg zin in strand, warmte en lente. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een mooie finish en kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie kleur, echt lente proof! Wat heb je toch een perfecte vorm/lengte nagels.. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Heb deze vorm nog niet zo lang maar bevalt goed.

   Verwijderen
 9. Weet je of deze kleur nog beschikbaar is?

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.