Pagina's

zaterdag 5 maart 2016

Nagellak afweek clips, de redding bij glitterlak vewijderen


Hoera, eindelijk iets gevonden dat werkt als een trein als het om het verwijderen van lak gaat. Ook glitterlak!

Eerder kocht ik al soakers, van die halve bolletjes die je kon vullen met remover maar eerlijk gezegd wat het een gekledder. Deze clips zijn echt een musthave als je veel lakt (en verwijderd).


Dit is alles, te simpel voor woorden. Het zijn een soort knijpertjes die je om je vinger doet.


Je kunt watjes gebruiken maar zelf heb ik altijd cepstofdeppers. Celstofdeppers zijn makkelijk te knippen en ik knip hem in 4 stukjes. Groot genoeg om mijn nagels mee te bedekken.


Er zit in de clips een scharniertje en ze zitten helemaal niet strak om je vinger. Eerst dacht ik dat ze te los zouden zitten maar ik heb ze echt al een aantal keer gebruikt en ze zitten net stevig genoeg om niet eraf te vallen.


Hier heb ik een donkere lak met zwarte nailart. Zwart vond ik vreselijk. Zoveel pigment en dat ging al snel in mijn droge huid zitten en daar bleef het dan ook.


Nadat ik de celstofdeppers vochtig heb gemaakt met nagellakremover (zonder aceton) plaats ik ze op de vingers en dan de cip erover.5 minuten geduld en je kan de clip met een beetje neerwaartse druk eraf halen en mijn nagel is schoon. Heen lak in mijn nagelwallen.

Natuurlijk doe ik na het verwijderen mijn nagels nog even af met een schone celstofdepper met remover en zijn ze helemaal schoon. 
Vergeet niet je nagels meteen te hydrateren met een rijke creme of olie.


Dit blijft er achter, een donkere veeg nagellak die volledig in de celstofdepper zit. De clips zelf blijven schoon en je kunt jet watje zo weggooien.

Geen geklieder meer alleen een beetje geduld. De clips zijn ook ideaal voor het afweken van gel/gellak en acryl.

Ik heb ze nu al een paar weken in gebruik en ook glitterlak gaat eraf! Eindelijk niet meer de frustratie met gescheurde watjes (en veel watjes) om glitter te verwijderen. Ik moest de clips wel wat langer laten zitten en als de watjes verzadigd zijn van lak is het nodig een schoon watje met remover te gebruiken maar het is easy peasy vergeleken verwijderen zonder de clips.


Ik heb de clips hier gekocht voor € 1,29 (incl. verzending) en er zitten er 10 in een pakje. Alle 10 tegelijk gebruiken is wat lastig, ik doe het gewoon hand voor hand.

Zijn deze clips ook wat voor jou?

8 opmerkingen:

 1. Dat is echt superhandig en goedkoop! Geweldige tip :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te weten, ik dacht eerst aan de nagelbescherming ..haha. Idd erg handig en het lijkt mij makkelijk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt mij heel handig! En zo goedkoop ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt iets handig. Ik vind het altijd zo een karwei om alles er af te halen.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.