Pagina's

woensdag 13 april 2016

Hyde Park Place - Nails Inc


Deze lak zat laatst in de styletone box. Waarschijnlijk de voordeligste manier om Nails Inc lakken te scoren maar dan is het maar hopen op een mooie kleur. Mijn vriendin had deze beauty in haar box en gaf hem aan mij. Hyde Place park is een prachtige lichtgrijs en ik zie er absoluut geen sombere kleur in. Ben er ook dolblij mee.


De lak heeft een gel effect zonder een UV lamp nodig te hebben.


Er zit een prachtige glans op alsof je gellak op hebt en hij dekt prima. Je ziet bij de aanzet wel mijn geribbelde nagels erdoor maar ik mag mijn nagels niet meer bufferen door een behandeling die ik onderga. Ik ben gewend altijd dun te lakken. Misschien volgende keer iets dikker aanzetten maar je ziet hij dekt ook met een dunne laag maar trekt het nageloppervlak niet strak.


2 laagjes zijn zeker voldoende op de nagel en het kwast je is normaal. Niet te dik/dun/breed/stug.


Toch heeft Nails Inc een speciale manier van lakken. Het is te vergelijken met Caption nagellak qua aanbrengen (al ben ik over Caption echt niet tevreden, hoeveel Beauty Atirs ze ook winnen) alleen wel dekkend.


Ik weet niet of het nou de glans is in de Nails Inc lakken of de vooral lichte kleurtjes waar ik op val maar ik krijg wel een kick van dit merk.

Goedkoop is het niet en daarom heb ik er ook niet heel veel in mijn collectie.

Ze zijn online verkrijgbaar voor 14 pond dat is ruim € 18

Heb jij een Nails Inc lakje?

11 opmerkingen:

 1. Ja belachelijk duur ze zijn! Maar ik snap je 'kick' ik hou ook enorm van dit merk.
  ps; Heb net Caption lakjes in huis gekregen, ben nu toch wel benieuwd hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nails inc geeft idd een kick. Caption vind ik echt helemaal niks. Heb ze vorig jaar geprobeerd. Benieuwd wat jij ervan vind.

   Verwijderen
 2. Gave kleur is dit! Nails Inc vind ik een fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe kleur is dit! Heel mooi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel een hele mooie kleur!Heb het merk zelf nog niet geprobeerd, maar zou ze ook niet zo snel kopen als ze zo duur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een heel mooi kleurtje! Of is grijs geen kleur ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is zeker niet goedkoop, maar wel heel mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet goedkoop, maar de kleur is wel prachtig! Zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleur en ik zou het ook kunnen door de prijs. Vaak geeft het ons ook een kick als wij een iets duurder product gebruiken.:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleur is super mooi! Als de lak super goed is, zou ik ook voor een iets duurdere product gaat.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.