Pagina's

maandag 11 april 2016

Regenboog nailart


Het duurde even voor ik deze 2 collecties goed kon laten zien maar vandaag doe ik het.

De Color Club Poptastic Pastel Neon collectie en de Remix hiervan. Wat had ik een zin in deze nailart. Al een tijdje heb ik deze collecties maar dan vind ik ze weer te mooi om te gebruiken. Op mijn favoriete lakken ben ik veel te zuinig. De Poptastic Pastels zijn zo zacht van kleur en ook goed dekkend. Met een sponsje ben ik een regenboog effect gaan sponzen.


De duim en wijsvinger zijn al volledig dekkend en de andere 3 vingers krijgen nog een laagje.


Nadat ik de volledige Poptastic collectie bestelde was ik ook wel nieuwsgierig naar de Remix collectie. Dezelfde kleurtjes met een glittertje erin en glow in the dark.


Stuk voor stuk zijn de kleuren geweldig van de Call Of The Disco Ball (de peach glitter) in mijn hand tot de Feathered Hair Out To There (pastel roze) op de achtergrond.


De felgele (Undere the Blacklight) en de groene (Til the Record Stops) lak vind ik teveel op elkaar lijken als ik eerlijk ben want ik zie weinig verloop.

De Poptastic Pastel Neon Remix collectie heeft ook nog een glow in the dark effect en dat heb ik niet vastgelegd. Eigenlijk geloofde ik het niet en mijn interesse in glow in the dark is ook niet heel groot.
Het is wel zo want op een nacht schrok ik wakker en ineens dacht ik eraan en stak mijn 10 vingers in de lucht voor me uit.
Vanuit de duisternis zag ik echt heel duidelijk 10 nageltjes felgroen oplichten.

Wie mijn blog al langer leest weet hoe gek ik ben op dit merk met een fantastische dekking en geweldige kleurtjes. Net zo belangrijk is dat deze lakjes ook betaalbaar zijn. Qua kwaliteit zijn er echt weinig lakken beter (ik kan er geen bedenken) en drogisterij lakjes (Opi, Essie, Loreal)  zijn duurdere dan Color Club.

Heb jij al eens Color Club geprobeerd?
13 opmerkingen:

 1. Ik wil nog eens zo'n holo lakje van dit merk. Je nail art is super geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een glow in the dark effect dat kan een leuk effect zijn. Misschien in de avond uit dansen of plezier maken, maar geen hoge interesse in hebben dan kan ook. Een fantastische dekking, geweldige kleurtjes en betaalbaar zijn daar teken ik ook voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nail art is heel mooi geworden, ik zou willen dat ik ook zo goed en creatief ben met nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie die zachte kleurtjes! Leuk gecombineerd met elkaar! Color Club heb ik nog niet in mijn stash, wil ze nog wel graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kleurtjes! Echt zo vrolijk :) Prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat heerlijk vrolijk! Precies wat ik kon gebruiken vandaag :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk gedaan! Ken je de liquid nagel tape al? Dat is echt super handig voor dit soort nailart. Geen geknoei meer meet randjes en nagellak remover.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben nog geen fijne tegengekomen. Houtlijm doet t bij mij heel goed daarvoor.

   Verwijderen
 8. Wat een prachtige creatie! Zulke kleuren zijn bij mij favoriet. Ik heb zelf geen Color Club lakjes, maar zo te zien moet daar maar eens verandering in komen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie nailart, prachtig gedaan. Vrolijke kleurtjes daar word ik zelf vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gaaf gedaan zeg! Ik weet niet waarom maar ik moet aan sorbets denken. Heerlijke ijsje die in elkaar overvloeien haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.