Pagina's

woensdag 25 mei 2016

Bloem stickers


Na de prachtige vlinders voelt deze nailart een beetje al cheaten. Zelf vind ik het absoluut niet bijzonder. Het was een haastwerktje maar ik maakte er toch foto's van. 

Natuurlijk twijfelde ik om hem te plaatsen maar goed, hier is ie dan toch.


Een golden oldie is voor mij de Bibbidi Bobbido - Boo uit de Cinderella collectie van Essence.
Soms heb ik wat tijdgebrek omdat ik voor ik ga werken toch nog een nieuwe nailart wil (in dit geval was ik mijn oude zat) en aan de droogte te zien heb ik net een flinke glitterlak verwijderd.


De Essense lak is op zich mooi genoeg maar ik wilde toch iets erbij. In mijn collectie stickers vond ik deze. Waar ze vandaan komen weet ik niet, soms bestel ik ze of ze zitten als kado bij een bestelling.


Het zijn geen decals maar echte opplakstickers. De lak droogt snel, de stickers zitten er zo op dus ideaal voor een haastwerkje.


De paarse lak heeft een matte finish en dus zie je de glanzende sticker goed zitten. 


Om hem een beetje te beschermen en de glans wat te maskeren ging er een topcoat overheen.


Oké het is draagbaar. Het heeft er ook 1 dag op gezeten want het voelt voor mij niet goed zoiets simpels te dragen eigenlijk.

Heb je tijdgebrek of niet heel veel nailart skills is dit snel en simpel. Je komt toch leuk voor de dag.

Vind je dit net als ik cheaten of  reken je 'm tot een nailart?

9 opmerkingen:

 1. Ach, cheaten. Ik denk van niet. Ik maak vaak kleine stippen op mijn nagels en noem dat ook nailart. ;P Ik denk dat deze stickers juist leuk zijn voor diegene die geen ster is in nailart en er op deze manier toch iets leuks van wilt maken. Ik ben alleen vaak bank dat dit soort stickers er snel af 'vallen' wanneer je ergens tegenaan stoot of iets dergelijks. Wel handig om in je stash te hebben zoals je zelf zegt, wanneer je weinig tijd hebt. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zal voor mij wel goed genoeg zijn en zeker voor meer dan een dag. Maar tja ik heb ook weinig nailart vaardigheid. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo handig die sticketjes! Dan kan ik ook eens wat :P mooie basiskleur eronder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke stickertjes zijn dat. Mooie kleur lak ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms is het gewoon leuk om iets simpels te maken toch. Vind het wel tot een nailart behoren hoor! Met stickers kan je zeker hele leuke dingen maken, al gebruik ik dan liever waterdecals ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het wel een leuke nail art ook al is hij simpel, soms kan simpel ook heel leuk zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh ik vind deze nailart eigenlijk wel schattig. PRachtige kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voelt als cheaten, maar vind dat het niet! Het is een leuke subtiele versiering. En hij past zo mooi bij dat Essence lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er toch hartstikke leuk uit zo! Mooie kleur lak ook. Ik vind het helemaal niet te simpel; hou zelf ook erg van nagelstickers. Stickers hebben vaak mooie gekleurde figuurtjes die ik zelf niet zo op mijn nagels zou kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.