Pagina's

woensdag 4 mei 2016

Bluesky XSJ03


Bluesky tijd! Ik heb een lekker lentefrisse kleur van Momentibeauty.
Er zit een glitter in en hij is blauw/groen.

Deze kleur heeft nog geen naam maar het is de XSJ03.


Gellakken kun je een stuk langer dragen dan gewone nagellakken. Nu de temperaturen weer lekker oploopt is het ideaal om je nagels met Bluesky gellak te lakken en er zeker 3 weken niet naar om te hoeven kijken.


Voor gellak heb je wel een UV lamp nodig om de lak uit te harden.
Voordeel hiervan is dat je lang de tijd hebt om mooi te lakken want hij droogt toch niet voor je hem onder de UV lamp hebt gedaan. Ik ben weg van die fijne glitter erin. Het geeft een beetje sand effect maar omdat je bij gellak altijd gebruik maakt van een basecoat en een topcoat zijn je nagels altijd glad en glanzend.


Zoals je ziet kun je strak langs de nagelriemen lakken en als je de lak in dunne laagjes aanbrengt heb je ook geen last van krimpen.


Zelf draag ik de gellak natuurlijk niet al te lang maar toch ben ik er weg van omdat het bij het verwijderen mijn nagels niet beschadigd.Momentibeauty heeft op dit moment een actie waar je blij van wordt!

6 halen 5 betalen. Ik weet zeker dat ik er wel meer dan 6 uit kan zoeken waar ik echt helemaal weg van ben. De XSJ03 hoef ik gelukkig niet te bestellen want die heb ik al in huis!
 De Bluesky lakken zijn van geweldige kwaliteit (ze worden niet voor niets ook door professionele nagelstudio's gebruikt) en zijn zonder deze geweldige actie al lekker betaalbaar.

Welke 6 kleurtjes zou jij uitkiezen?

9 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.