Pagina's

dinsdag 10 mei 2016

Green leafs


Deze nailart deed me een beetje denken aan de tropen wat nu goed uitkomt met die heerlijke temperaturen.De titel heb ik half aan dit lakje te danken want dit is Color Club Leaf me alone. Grappige naam.


Het is geen beige maar ook niet echt geel. Toch vind ik hem mooi en heb hem zoals vaker gebeurd, per ongeluk besteld. Hij zat ineens bij het pakketje en in mijn order zag ik terug dat ik hem toch zelf in mijn mandje had gedaan.


De image plate is de Marianne XXL 3 waar ik onuitputtelijk afbeeldingen uit kan halen. 
Ook zie je de stempellakjes die ik gebruik.


Door de kleuren samen op de afbeelding aan te brengen geeft t een mooi kleurverloop.


Van alle plates die  ik heb is die van Marianne toch wel de allerbeste kwaliteit. Zo haarscherp.

Als topcoat gebruikte ik een matte lak. Hierdoor kan ik tenminste foto's zonder een enorme weerspiegeling maken.Misschien zie je in de zomer deze afbeelding nog eens terug met een donkere ondergrond en dan toch meer rood/oranje.

Zou je mat of glanzend aflakken bij deze nailart?

6 opmerkingen:

 1. Superleuke nail art! De kleurcombinatie vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie, zomerse kleurencombinatie! De gradiƫnt in de blaadjes is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg en lekker zomers! Vind het beige/gele lakje ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dat werkt goed. Ziet er echt goed uit! En wat mooi die kleuren die in elkaar overlopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.