Pagina's

maandag 6 juni 2016

COTM Patroon


Welkom bij de laaste gesponsorde COTM van jaar 2! Ik kan niet geloven hoe snel het is gegaan.

Dit keer is het thema patroon en om het wat moeilijker te maken werken we met een penseel.

Een echte freehand dus. Elke maand weer verbaas ik me over de diversiteit maar ik denk toch dat we deze maand alles hebben overtroffen. Een aantal meiden gingen voor de moderne lijnen, de ander haast romantisch en ja ik dacht we gaan er een beetje aztek in verwerken.
Natuurlijk laat ik die van mij stap voor stap zien. Ik ben begonnen met een witte basis. Deze komt uit een eerdere COTM Black & White. Het merk Seche heeft echt mijn hart gestolen. Zonder Nailproduct had ik niet geweten hoe fijn de Seche lakjes zijn en dan helemaal de topcoat.


Zoals ik al zei hebben we deze maand een penseel. Het is een striper penseel. Ik ben hier groot fan van. Waarom zou je tig losse striping lakjes kopen? Met dit penseel kun je elke nagellak gebruiken voor een striping nailart.


Ik had werkenlijk geen idee waar ik heen wilde. Na het driehoekje ben ik gewoon lekker in de weer gegaan.


Het lange striping penseel ziet er misschien wat groot uit maar ik wilde hiermee laten zien hoe fijn je ermee kunt werken. Ik maakte er hele kleine driehoekjes van door weinig druk en alleen met het topje van het penseel te werken.


Het is zeker een patroon en ik herhaal het op elke nagel maar ik heb totaal geen vooropgezet plan gevolgd.


Als je wat meer verf op het penseel doet en er ook wat meer druk mee uitoefend krijg je ook dikkere lijnen.


Voor kleuren wilde ik het penseel ook testen. het puntje heeft maar weinig verf maar het werkt een beetje als een vulpen. Iets hoger is de kwast geladen en met een beetje druk krijg je tocht weer verf in de punt.


Dit is het uiteindelijk geworden. Best vrolijk met kleur erbij want zwart wit hebben we al eerder als thema gehad .
Ben je dus op zoek naar kwalitatief steengoede producten kijk dan op Nailproduct.nl.

Een heel jaar jang hebben we nailarts mogen maken met hun producten en ik ben van een aantal dingen echt fan geworden.
Zowieso de Sechte topcoat.
Absoluut de sponsjes voor het maken van de mooiste gradiƫnts.
De fijne nailpaint die goed dekt.
De lakken die er te krijgen zijn zoals mijn roze IBD lak de witte Secht lak en de oranje Astonishing lak.
 De decals voor Kerst waren ook echt  topkwaliteit en ik merk dat ik de dotting tool standaard in mijn "nodig" bakje heb want door de hoek die in een van de uiteindes zit is het gewoon een heel handig ding!


De andere meiden zijn natuurlijk ook aan de gang gegaan met het penseel en.....
Allemaal verschillende designs.

LotsofLock

iOntrend

Blog & Beauty

Creativenails4fun

Nails by Malinka
Nailgloss

Uiteraard kun je voor de allerlaatste keer je stem uitbrengen.Welke patroon nail art vind jij het mooist?

Brilliantnails
Lotsoflocks
Nailgloss
Creativenails4fun
Iontrend
Blogenbeauty
Nailsbymalinka
Quiz MakerNailproduct, hartelijk bedankt dat de COTM leden dit jaar deze producten mochten presenteren!

Eind van de week gaat het weer over de COTM want we gaan door met jaar 3. Wie er dan meedoen lees je dan.

15 opmerkingen:

 1. Wow ingewikkeld! Maar ook heel gaaf! Ik voel me altijd zo gemeen naar de rest toe als ik ga stemmen xD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooie creaties weer! Ik vind die van jou heel gaaf gemaakt, mooi strak! Aztec is een mooi patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat knap dat je zo'n patroon zo kan bedenken terwijl je bezig bent! Ik vind 'm erg mooi geworden. Net als alle andere trouwens, prachtige patronen en zo netjes getekend! Ik wacht met spanning het artikel van het einde van de week af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn allemaal goed gedaan, mijn favoriet is wel van jou en iOntrend deze keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er mooi uit! Ik vind die van jou het mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig echt! Dit vergt skill, die strakke lijnen en precisie, knap.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat knap gedaan zeg! De andere nailarts vind ik er ook mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige nailart heb je gemaakt. Mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje wat een geduld moet je hier volgens mij ook voor hebben (denk ik), maar het resultaat is echt heel erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke mail arts allemaal! Echt tof gedaan, alles is zo perfect gedetailleerd!
  Ik ga voor die van jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, super mooi gemaakt zeg! Det penseeltje is echt flinterdun. Ik zou daar echt noet mee overweg kunnen!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel gaaf gedaan! Mooie kleurtjes heb je gebruikt! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gave creaties! Allemaal even knap. Ik doe het niet na!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.