Pagina's

woensdag 1 juni 2016

Paarse bloemen


Hoera, ik heb weer een one stroke gefabriceerd en hij is -naar eigen zeggen- redelijk goed gelukt.
Ik ben begonnen met een zwarte basis. Niet altijd mijn ding (denk dan  nog steeds aan gothic) maar dit keer had zwart een zonnige uitwerking.


De siliconen matten zijn niet weg te denken uit de nailart wereld. Verschillende merken hebben ze en natuurlijk heb ik er ook naar gekeken maar mijn Action matje was al ok√© en nu ik er een van de Xenos heb gekocht vind ik het onzin er een aan te schaffen waar vingertjes op staan. Weet zelf wel wat er op mijn nagel past. 


Ik begon dus met een one stroke van wit en paars waar ik deze bloemen van maakte.


Voordeel van de mat is dat hij een beetje ruw is waardoor je goeie grip hebt. Op gladde nagellak is het met one stroke net schaatsen op ijs. De ene hand kukt dan nog aardig maar mijn niet dominante hand bakt er maar n halve bloem van haha.


Ik heb 6 bloemen nodig voor beide handen maar ik heb er wel wat extra bloemen gemaakt zodat ik de mooiste kan gebruiken.


Met wat stipjes in het midden zijn ze klaar. Met topcoat erover kun je ze na drogen voorzichtig lostrekken.


En op de nagels plaatsen. Het ziet er nu nog niet uit maar een topcoat doet echt wonderen.


Ze hechten beter aan de nagel en aan de topcoat als je er een laatste laagje op legt.
Ik hoop dat julie het een leuke nailart vinden en wie weet heb ik je aangestoken het ook eens te proberen. Een siliconen mat heeft iedereen wel liggen en bij Xenos xijn ze ook niet duur. De verf is acrylverf voor nailart en voorheen heb ik het ook geprobeerd met Action acrylverf. Als dat een beetje gaat heb je met echte nailart acrylverf het halve werk.

Heb je one stroke weleens geprobeerd?

6 opmerkingen:

 1. Wat mooi gelukt die one stroke bloemen! Leuk! Ik moet ook nog eens flink gaan oefenen met one stroke, het blijft moeilijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zeg! Ik kende deze techniek nog niet. Ben bang dat het mij niet zal lukken om zulke nette bloemen te tekenen. Ik vind die overloop van wit naar paars in de bloem erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig nailart. Ik zag ze al verschijnen op instagram. Knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het resultaat wel heel mooi! Chic ook de combinatie van kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.