Pagina's

woensdag 15 juni 2016

Update


Zoals jullie misschien al hebben gemerkt ben ik de laatste tijd wat minder actief. In plaats van maandag, woensdag en vrijdag heb ik er al een paar overgeslagen. Het plannen gaat mij altijd makkelijk af omdat ik graag mijn nagels doe en dan ook nog eens artikelen vooraf klaar wil hebben   (een flinke reserve opbouwen). Maar ook andere dingen hebben prioriteit en dus even een korte update over het hoe en wat.

Helemaal geen gekke dingen maar de meeste van jullie zijn zelf blogger en weten wat er allemaal bij komt kijken.

Het eerste punt is werk. Ik draai onregelmatige diensten want een ziekenhuis is 24/7 open dus komt het voor dat ik overdag maar ook 's avonds en 's nachts aan het werk ben.
Het omgooien van mijn ritme is dan wel even wennen.

image1.PNG

Nummer 2 en 3 zijn een beetje aan elkaar verbonden. Het weer en mijn motor. Ik ben werkelijk gek op nagels lakken maar als de zon schijnt ben ik gewoon graag buiten te vinden.
Als ik dan niet gewoon heerlijk in de tuin of op een terrasje geniet van de zon ben ik op de motor te vinden. Met het zonnige warme weer dat we al een paar keer hadden word ik wakker met een adrenalinekick dat ik eens lekker ga rijden, dag na dag.

image1.JPG

De nageltjes lakken is er dus enorm bij ingeschoten. Tuurlijk lak ik ze wel snel met een leuk kleurtje maar daar pak ik dan geen camera bij. Er zijn er ook een paar ingescheurd en om weer in mijn motorhandschoenen te passen was ik genoodzaakt ze flink in te korten.

Wat ik wel erg vind is het geen tijd meer hebben om andere blogs te bezoeken. Ik kan niet elke dag meer al mijn favorieten bezoeken. Het is een beschamende 2x per week geworden maar ik lees ze graag.

Omdat ik hoop dat het voorlopig goed weer blijft zet ik het bloggen even op een artikel minder in de week.
Bloggen ben ik echt niet zat, integendeel! Als de herfst weer komt ga ik natuurlijk weer meer nailarts maken en artikelen schrijven.

Voor nu kun je zeker nog 2 keer per week rekenen op een nailart en als het even kan nog meer!

Blog jij ook minder door het mooie weer?

7 opmerkingen:

 1. Je moet ook heerlijk genieten :-). Ik weet wat voor tijd het kost om een artikel te schrijven, 2 in de week is ook veel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prioriteit en zon is zeker niet onbelangrijk. Ik ga straks op vakantie en ik wil eerst dagelijks bloggen, maar nu denk ik dat ik waarschijnlijk minder ga bloggen en meer gaan genieten. Komt wel weer als ik terug ben. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet ook genieten, daarom plaatst ik op donderdag en in het weekend ook geen artikel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap het helemaal, je moet doen wat je zelf het leukst en het fijnst vind. Genieten is ook belangrijk! Als het lekker weer is ben ik ook het liefst buiten, misschien komen er dan in de zomer ook iets minder artikelen maar dat weet ik nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het heel logisch en ja ik blog ook minder (al deze week weer iets meer)
  Lekker genieten meis, wij blijven wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap het wel hoor. Je kan niet altijd even actief zijn. Ik kan ook niet altijd alle blogs lezen maar wel super lief dat je deze blogupdate schrijft. Als het goed weer is dan kunnen we beter genieten van het weer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar en natuurlijk geen enkel probleem. Als het mooi weer is moeten we inderdaad lekker naar buiten en andere dingen doen die leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.