Pagina's

maandag 18 juli 2016

Bluesky 80511 >>oftewel sweet as hell


Laatst liet ik alweer wat nieuwe pareltjes zien op mijn tenen. Ik liet meteen 3 Bluesky lakjes tegelijk zien. Omdat dat meteen een load aan lieve lakjes was dacht ik even wachten met weer een superlief en zoet kleurtje. Vandaag kan ik hem jullie niet meer onthouden.Dit is 80511, ook weer te nieuw om een naam te hebben maaar zeg nou zelf, het is zoetroze dus ik vind dit tocht echt een Sweet as Hell kleurtje.


In de zon kan ik gelukkig lekker plaatjes schieten. Zoals ik wel vaker heb gezegd probeer ik mijn foto's niet te bewerken. Soms moet ik natuurlijk een beetje knippen in een foto maar qua belichting is dit 'm gewoon echt. Ik snap dat cleane foto's een tijdje in zijn geweest maar ik vind het zelf heel frustrerend overebelichting te zien zodat je maar moet raden naar de werkelijke kleur.


Dit is gewoon DE kleur zoals ik 'm lak. Een hele romige lak en ook al is het een zacht kleurtje zit er prima pigment ik waardoor ik met 2 laagjes al een perfecte dekking heb.


Deze foto vind ik best leuk want in de volle zon glansd het zo lekker. Zie je trouwens het kleurverschil met mijn wijsviner en de rest van de nagels? Mijn wijsvinger moet hier nog een tweede laagje krijgen maar hij lijkt wel rozer he?


In de schaduw gaat hij een klein beetje naar koraal en ik weet nou niet of ik de zon of schaduw variant het mooist vind.

LET OP! Bluesky gellakken drogen niet aan de lucht. Gellak blijft "nat" tot je deze uithard onder een UV of Led lamp. Groot voordeel is dat je eindeloos een nagel kunt blijven lakken tot je tevreden bent. Het uitharden is afhankelijk van je lamp maar ik hou met mijn UV lamp 2 minuten per laagje aan. Omdat ik op mijn natuurlijke nagels lak is het wel belangrijk dat gellak je nagels niet beschadigd. Nu heeft Bluesky geen nadelige gevolgen voor mijn nagels maar het is dan ook heel belangrijk hoe je gellak verwijderd. Gewoon eraf trekken is echt een no go.

Om lang te genieten van je gellak is het belangrijk je nagels voor je begint goed te reinigen. Daarna buffer je de nagels voor een goede hechting, verwijder de vijlstof met bijvoorbeeld alcohol. Voor je met kleur begint leg je eerst een basis gellak daarna 2x de kleur (in dunne laagjes) en afsluitend een topcoat. Alles hardt je dan uit per laagje in de UV of Led lamp.

Wil je meer weten over gellakken van Bluesky en denk je er toch over om te starten met gellak deze zomer kijk dan even bij de starterspakketten op MomentiBeauty.

Ik heb bij MomentiBeauty al verschillende cursussen gevolgd en ze gaan professioneel te werk en je krijgt een berg persoonlijke aandacht. Misschien is de cursus gellak dan ook iets voor jou.

Heb jij al gellak geprobeerd?

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur zeg, super zoet! Ik heb al weer een tijdje geen gellak gebruikt maar vind het wel enorm handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig kleurtje. Ik heb de laatste tijd al geen nagels meer gelakt en dus ook geen gellakje gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje! Ik heb de UV lamp van Essence, denk je dat ik die in combinatie met de Bluesky lakjes kan gebruiken? Of is deze lamp daar niet goed genoeg voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een zomers en schattig kleurtje! Grappig dat hij met 1 laagje meer roze is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kleurtje! Ik heb zelf alleen geen lamp om de lak mee uit te harden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kleur! Ik denk dat ik ook maar eens op zoek ga naar zo'n kleur, maar dan geen gellak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kleurtje! Ik heb zelf nog nooit gelnagellak geprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede info er bij.. Mijn moeder besloot haar aangebrachte gellak op vakantie er af te trekken, terwijl ik haar nog zo had gewaarschuwd!
  Dat terzijde :-P Die kleur is zoooo in mijn straatje! Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooi roze is niet lelijk :-) Gave kleur. En ik ben nog steeds een beetje huiverig voor gel polish. Ik blijf nog bij de ouderwetse nagellak. Nagels lakken is mijn hobby dus ik vind het niet erg als ik het vaker moet doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.