Pagina's

donderdag 28 juli 2016

Bluesky Neon 16


Vaak bewaar ik het lekkerst voor het laatst. Zo doe ik dat met mijn favoriete snoepjessmaken of het toetje maar ook met nagellak. Nou had ik natuurlijk al een spikkelroze laten zien, een heerlijke nude roze en een glow in the dark (die toch ok wel heel leuk was) die ik combineerde met een witte en sheer roze tint van Bluesky maar dit is toch wel het kleurtje waar in voor smelt.Natuurlijk heb ik een paar lievelingskleuren maar buiten die kleuren vind ik op nagels paars altijd een voltreffer.


Dit is NEON 16. Het is een hele heldere en felle paarse tint.


Er zit echt een geweldige glans over de Bluesky lakjes.


Op de eerste foto zie je het kwastje al en die is heel fijn om mee te werken, niet te stug of te flexibel. Nu kun je gellak blijven overlakken als het niet naar je zin is en dat vind ik meteen het grote voordeel van Bluesky gelakken. Toch zal het niet vaak nodig zijn. Ik heb hier gelakt zindere correcties en al zeg ik het zelf vind ik hem mooi strak langs de nagelriem gelegd.


Wat licht al niet met een plaatje kan doen. Zoals je weet bewerk ik mijn foto's liever niet en als het moet minimaal. Met het mooie weer kon ik deze lak vastleggen zonder wat voor bewerking dan ook en dan zie je dat hij in de schaduw weer even een andere uitstraling heeft.


Paars vind ik zo leuk omdat het elke nagel staat. Of je nu lange of korte nagels hebt, ongeacht de vorm. Ook elke huidskleur komt ermee weg. Heb je een bleke huid of juist een lekker bruine. Paars laat het allemaal goed uitkomen.


MomentiBeauty heeft een geweldig assortiment Bluesky lakjes. Het is wel een professioneel merk maar je betaald er niet de hoofdprijs voor. Dat vind ik wel heel belangrijk.

MomentiBeauty heeft een fijne webshop met snelle levering en een uitstekende service. Ik ben er al een paar keer geweest en heb buiten een paar geweldige cursussen ook heel wat leuke spulletjes gekocht. Zo heb ik tijdens de cursus gebruik gemaakt van hun UV lamp die ik zo prettig vond dat ik er meteen een kocht. Vergeet vooral niet de one stroke techniek waardoor ik nu fijne verf heb en penselen.

Wat heb jij al bij MomentiBeauty besteld?

6 opmerkingen:

 1. Ik koop niet vaak nageldingen maar moet nog nieuwe gelnagel dingen hebben. Vind dit een mooi kleurtje! Zal eens een kijkje gaan nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie roze kleur! Die glans is ook heel mooi van dat gellakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie nagellak. Weer zo netjes gelakt :-). MomentiBeauty kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi ik bewaar ook altijd het lekkerste voor het laatst. En dan doe ik daar heeeeel lang mee. ;)
  Mooie kleur hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke kleur. Ik bewaar ook het lekkerst voor het laatst :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.