Pagina's

maandag 11 juli 2016

BPS stempelen


Dit zou een post worden over alleen de XL clear jelly stamper maar hou je vast ik ga er een hoop meer in laten zien. Zoals jullie weten bestel ik regelmatig bij Born Pretty Store. Waarom? Het is goed spul, lekker goedkoop en ze kunnen het vanaf de andere kant van de wereld gratis hier krijgen. ALs ik het dan binnen heb wil ik het liefst alles tegelijk gebruiken.


Nu kreeg ik laats een harde preek over dat wij online buitenland shoppers de Nederlandse detailhandel om zeep helpen. Laat ik eerlijk zijn. Ik ben geen dief van mij eigen portomonnee. Omdat ik heel vaak op Born Pretty Store surf weet ik aardig wat hun producten zijn. Als ik dan bij een Nederlands bedrijf kijk liggen diezelfde (stampers, decals, strass steentjes en penselen) nailart producten in hun webshop met een winstpercentage waar je eng van wordt. Want ook hun hebben gratis verzending vanuit China en waarschijnlijk kwantumkorting. Stel je wil dat penseeltje toch hier kopen betaal je wel € 5,95 verzendkosten. Vervolgens heb je het 2 dagen later en zitten er 2 postzegels op. Waar is die € 5,95 dan voor?? Schuiven ze lekker af op administratie kosten. Nou zo zoet heb ik ze nog niet gebakken laat staan gegeten. 

Maar nu de nailart.


Dit is toch een pareltje! KB Shimmer is een indiepolish en komt uit Amerika (omdat ze hier gewoon niet te krijgen zijn). Dit is Sun & Games. Met 2 laagjes een prachtige dekking.


En een glitter waar je U tegen zegt.


Eindelijk mijn houtlijm aan de kant gezet voor liquid latex (ja ook weer van Born Pretty Store).
Droogt snel en is zo handig! Prijs € 1,81


Dan nu de stempelplaat. Dit is een rechthoekige van jawel Born pretty Store. Ik denk dat ik nu verreweg de meeste plates van Born Pretty Store heb omdat ze gewoon goed zijn en er regematig nieuwe verschijnen. Dit is de BP-L014 en kost € 2,72 En niet onbelangrijk, ik moet mijn nieuwe plate mapje vullen.


De clear jelly stampers zijn een hype. Inmiddels heb ik er al een aantal en de eerste die ik in een Nederlandse webshop bestelde € 9,95 (excl. verzending he) werkt tot vandaag de dag voor geen meter. 
Ik heb nu dus een XL jelly stamper met een afsluitdopje tegen het stof en een schraper bij Born Pretty store vandaan en ze kosten € 3,26.


Een nieuwe stamper is altijd even wennen. Toch hoor ik vaak dat het niet lukt en worden adviezen gegeven van bufferen tot schoonmaken met aceton. Met een clear stamper is dat helemaal niet de bedoeling. Je beschadigd hem snel en maakt hem dof. Met een kledingpluisjesroller maak ik hem schoon en dit is mijn eerste poging. Nog niet helemaal perfect maar je moet kijken hoeveel druk je moet geven en hoe je moet rollen.


Voilla met een beetje oefening zit ie er perfect op.


De liquid latex maakt het schoonmaken rondom de nagel echt een fluitje van een cent.


Van dichtbij zie je hoe mooi de afbeelding erop zit met scherpe lijnen en omdat de stempel doorzichtig is kun je ook op elke nagel de afbeelding precies zoals op de andere nagels stempelen.


Dit is hem uiteindelijk geworden. Nailarten vind ik altijd leuk om te doen zeker als het goed lukt.
De producten die ik heb gebruikt zijn dus goedkoop maar wel goed. Door ze goedkoop en met gratis verzending bij Born Pretty Store te kopen hou ik geld over om duurdere lakjes zoals die van KB Shimmer te kunnen kopen.

Soms vergeet ik mijn eigen kortingscode te gebruiken bij een bestelling. Omdat het al zo goedkoop is. Maar ga je nu toch voor €10 of €20 bestellen kan ik je wel 10% korting op je order geven met de code:
Born Pretty Store kortingscode

Bestel jij veel online en uit het buitenland?

5 opmerkingen:

 1. Wauw dat glitter lakje zo mooi! Ben het met je eens waarom zou je in Nederland veel meer betalen voor hetzelfde product als het ook goedkoper kan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kleur alleen al is zo mooi, dat patroontje erop is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zou inderdaad een dief van je eigen portemonnee zijn. het scheelt gewoon teveel met hier in Nederland ;-) mooi resultaat Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow dit is echt mijn favoriet. Prachtige nailart. Ik bestel nooit iets van nagellak uit het buitenland wel soms andere dingen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie nail art! Ik vind 'm een Aziatische/ oosterse uitstraling hebben, prachtig. Ben het zo met je eens wat betreft het online shoppen! Ik heb laatst AliExpress ontdekt en viel bijna om van de prijzen. Je bent echt een dief van je eigen portemonnee als je dan nog in een Nederlandse webshop bestelt.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.