Pagina's

woensdag 6 juli 2016

Je tenen in het zonnetje


Is het al tijd om je voetjes uit te pakken? Weg met gevoerde schoenen of uberhaupt dichte schoenen. Na een paar zonnige dagen heb ik al helemaal zin om weer op blote voeten te lopen. Mijn onderdanen brengen me overal naartoe en ook al stop ik ze in schoenen is verzorging het hele jaar door, echt een must. Om mijn voetjes zomerklaar te maken en dit jaar mezelf een makkie te geven ga ik gellak gebruiken.Je teennagels hebben niet zoveel te lijden en groeien de helft minder snel dan je vingernagels. Niet dat mijn teennagels niet hard groeien maar met deze lak ben ik zeker een maand tot 1,5 maand zoet.
Ze zien er gelikt glanzend uit en ik hoef er niet meer naar om te kijken. Ideaal toch?


Natuurlijk heb ik wel even overlegd of ik gellak op mijn tenen mocht omdat ik nog steeds bezig ben met mijn behandeling tegen onycholysis ben je benieuwd vind je hier het artikel.


Ik ben begonnen met het vijlen van mijn nagels.


Vervolgens zachtjes met een bokkenpootje de nagelriemen terugduwen.


Omdat mijn tenen met het lakken weleens een andere kant uit schieten heb ik er een tenenspreider tussen gedaan. Ook heb ik de nagels gereinigd met een alcoholhoudend product zodat allen vijsltof en vet van de nagels af is. Preppen doe ik mijn tenen niet want het zit altijd goed.


Ik lak mijn tenen eigenlijk nooit in felle kleuren maar altijd een french. Gelukkig heeft bluesky hier ook een lijn voor en ik start met de Bluesky Pink French.


Met Bluesky White French lak ik de randjes.


Laatst had ik wat gewone lakken met glow in the dark. Ook Bluesky heeft er een al had ik dat niet meteen door. (Deze gellak had ik al een aantal weken op vandaar dat er luchht bij de nagelriemen is ontstaan.)


De glowing gel vond ik niet erg bijzonder, wel een mooie transparante roze lak.
Tot ik 's nachts weer eens wakker werd en mijn tenen onder het dekbed uitstaken. Uiteraard heb ik mezelf weer een show gegeven met een stel zwaaiende benen midden in de nacht.


Mijn camera had ik natuurlijk niet bij de hand en heb dus the next best thing gedaan. Ik heb me opgesloten in de klelderkast, met camera. Het was nog best moeilijk vast te leggen maar ze lichtten echt op. Meer dan ik op de foto kan laten zien helaas.


Op vakantie hoef ik nergens naar om te kijken. Nu hoop ik wel dat we deze maanden nog heel veel blote voetjes kunnen laten zien want het is zonde dit in dichte schoenen te steken.

De Bluesky gellakken zijn verkrijgbaar bij MomentiBeauty en.... ze zijn in prijs verlaagd! Voor 7,95 heb je gewoon een professionele gellak in huis.

Ook hebben ze nog de actie 6 halen 5 betalen!

Lak jij ook je tenen met gellak?


3 opmerkingen:

  1. Ziet er netjes en mooi uit! Ik draag in de zomer meestal een nailart op mijn teennagels ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lak mijn tenen één keer per jaar. Nee ik ben geen fan van mijn eigen tenen. :) Je nagels zien er wel leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha glow in the dark wat grappig! Wat zien je nagels er verzorgd uit alleen met een wit lijntje. Erg leuk. Zelf hou ik er wel erg van op een lekkere felle kleur op mijn teennagels te doen! Dan word ik blij iedere keer als ik naar beneden kijk haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.