Pagina's

vrijdag 8 juli 2016

Parelmoer met mermaid poeder


Oké, ik weet niet of dit een nailart te noemen is maar wel een mooi plaatje.
Je hebt hem al 2x eerder voorbij zien komen maar ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Dit keer kan ik ook nog iemand anders de schuld geven. Mijn collega had prachtige nagels met mermaid powder en ik zei meteen dat ik dat ook wilde.Het zag er bij haar zo gaaf uit dat ik wilde weten hoe en wat. Nu heeft ze kunstnagels en de basis was een witte gellak. Omdat het mermaild powder van Born Pretty Store ook prima werkt op gewone kal heb ik het dus met een witte basis van Essence gedaan. Prima basis en mijn flesje ia al bijna leeg maar hij wordt wat stroperig. DIt ben ik echt niet gewend van Essence. 


Het poeder der poeders. Echt weer iets nieuws op de markt met en flink verslavingsgehalte. EEr der liet ik heb zien op een paars/roze ombre en erna ok allemaal pastelkleuren.Waarschuwing, als je dit doet veranderd alles in glitter. Omdat het zulk fijn poeder is stuift het lekker alle kanten op. Vorige keren heb ik het alleen over de droge lak gestreken en nu heb ik het poeder echt ingewreven.


Dit geeft meteen weer een ander effect en ik vond het zeker mooi genoeg maar wilde er toch wat strass tegenaan gooien.


Nadat ik mijn handen goed heb gewassen zijn alle restglitters gelukkig weg.


Met elke lichtval trekt dit poeder de aandacht.

Een potje is klein en zit maar 3 gram in (het spul weegt ook niks) en je kan er naar mijn idee jaren mee doen. Hij is wel al in prijs verlaagd zie ik nu want is nu € 2,72

Ik zal me proberen te bekerken met het poeder de komende tijd anders heb je volgende week weer een mermaid powder post.


Dit is het poeder dus op paars/roze nagels.

Ben jij ook ze weg van het mermaild powder effect?

7 opmerkingen:

 1. Is dat mermaid poeder hetzelfde als dat super glans nagel poeder? Ik vind het wel echt heel mooi :D ik houd wel van dat soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf! Hele mooie parel glans. :)
  Volgens mij is het ook niet heel moeilijk om te maken, dus hopelijk kan ik het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh mooi zeg die powder! De kleur van de poeder ziet er ook heel mooi uit, lijkt wel iets van het strand haha, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had het nog geen een keer langs zien komen maar wat geeft het een prachtig effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het er super mooi uit zien zeg!! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat geeft dat spul toch een prachtig effect! Lekker artikelen over blijven schrijven hoor, ik krijg er geen genoeg van om naar te kijken/ over te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.