Pagina's

donderdag 25 augustus 2016

Bluesky A47 Mint


Met de tropische temperaturen van deze week vind ik een fris mint kleurtje helemaal passen.
Momenti Beauty heeft een summer sale met gellakjes voor € 5 daar moest ik dus mijn slag bij slaan.Vorige week liet ik een geweldige roze glitterlak zien van Bluesky en nu is het de tijd voor een egale groene kleur.


Dit is A47. Weer een geweldige kleur die op dit moment bij Momenty Beauty in de summer sale is.


In het volle zonlicht straalt deze gellak al was in de zon de foto's maken wel een beetje aan de hete kant. Gellak wordt uitgehard in een UV lamp maar met dit weer zou ik bijna zeggen dat hij in de zon ook wel uithard.


ZIe je hier een subtiel verschil? De Bluesky gellakken komen met een paklaagje uit de UV lamp en die laag moet je dus verwijderen. Dan heb je een zachte glans te pakken die ik ook heel mooi vind. Met een topcoat erover heb je de hoogglans weer terug zoals te ien is op de vorige foto's.


Deze foto vond ik echt leuk om te delen omdat het half zon en half schaduw is.


Gellak breng je met dunne laagjes aan voor het mooiste resultaat. Breng je 1 dikke laag aan is de lak niet zo mooi en stevig en ook krijg je te maken met wat krimp van de lak. Ook vind ik het effect van een dikke laag niet mooi omdat het er dan nogal nep uit komt te zien. 


Sommige lakjes van Bluesky met veel pigment zijn met 1 laag al dekkend. De meeste zijn met 2 laagjes prima dekkend maar bij deze kleur heb ik voor het mooie toch 3 laagjes aangebracht.


Zoals ik al zei scoorde ik deze lakjes in de Momenti Beauty summer sale. Deze is heel de maand augustus en elke week waren er 10 lakjes in de aanbieding. Nu augustus ten einde loopt hebben ze vanaf vadaag alle lakjes van voorgaande weken in de aanbieding en ook nog eens 10 nieuwe.

Er is nu keuze uit 40 lakjes voor € 5 per stuk!

Buiten een aantal kleuren die ik al heb laten zien heb ik in de sale echt wat pareltjes ontdekt.
SP16 is een subtiele glitterlak
80591 heet sunrise en die is voor nu zo mooi
XK07 falling in love is knalroze
LT144 bluegreen ocean zou ik zo in springen qua kleur
Ook een aantal thermo lakjes vind ik prachtig

Welke Momenti Beauty sale lakjes zou jij graag willen hebben?

8 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! Vind mint echt een zomer kleurtje! Kwam net tot de ontdekking dat ik nog niet eens een mint lakje in mijn stash heb haha, moet maar eens gauw verandering ik komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een heel mooi kleurtje. Ik hou van zulke mint kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh ik heb een zwak voor mint kleurtjes! Mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur. Heb momenteel zelf een mintkleurig lakje van essence op mijn nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een erg mooi kleurtje. Zeker voor deze warme dagen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur weer! Erg mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.