Pagina's

maandag 22 augustus 2016

Feather festival


Er zijn een aantal dingen waar ik qua nailarten geen genoeg van kan krijgen. Zoals de kleur roze, vlinders, bloemen, holografische lakken en veertjes. Veertjes zie je veel terug en ze geven mij een echt festival gevoel. Ik heb iets nieuws! Een Nail Needs liquid latex. Zowiezo vind ik de naam van het merk al geweldig. Nail Needs! Nu ik de liquid latex heb kan ik zeker wel zeggen dat mijn nagels dat nodig hebben. Ik heb hem al op en het droogt heel snel en droogt transparant op. Er zijn ok kleurtjes trouwens te krijgen. 


De Nail Needs latex heb ik ook nodig bij deze nailart want ik ga weer lekker kledderen. Heb je het stempelen opgegeven? dan kun je met je stempel nog wel deze nailart maken. Het is supersimpel en je skill niveau mag 0,0 zijn hiervoor. Zet met lak wat stipjes op de stamper en druk het vervolgens op je nagels.


Nit alleen op de nagels maar ook de huid eromheen is meteen meegenomen. Hoeveel lol kan ik dan hebben in het verwijderen van de latex. Ik ben gek op het afpeuteren en t is net of je een heel dun extra huidje eraf haalt.


Ik maak voor de veertjes gebruik van de BP-58.


De gekleure nagels zijn met zwart gestempeld.


De zwarte nagel heeft een mix gekregen van wit, geel en roze veren.


Ze zien meteen prima uit na het verwijderen van de Nail Needs latex.


Topcoat maakt de nailart helemaal af.

Nu heb ik het dus met veren, vlinders, roze en holografische lakken maar heb jij iets wat je het liefst overal terugziet?

5 opmerkingen:

 1. Ik blijf gefascineerd door holografische lakjes :P Vind deze nailart heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk met die veertjes! Mooie pastel kleurtjes heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie nailart! Ik heb volgens mij niet per se iets dat ik overal terug wil zien, maar bij mij kunnen die dingen ook echt in fases gaan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo met die veertjes! Goede tip trouwens van die stipjes stempelen, dat ga ik ook eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.