Pagina's

donderdag 4 augustus 2016

Unboxing Nailbox Juli Ocean DreamsJaaaa het is zomervakantie en al 3 dagen klettert de regen tegen het raam of het herfst is. Ik was dolblij toen de verzopen DHL bezorger mijn Nailbox bracht.Met dit weer ben ik gewoon graag binnen en dan kan ik me prima vermaken met nagelen.
Omdat de Nailbox elk moment kon komen had ik nog geen nieuw lakje opgedaan.


De doos zit verpakt in kado papier en dat maakt het zo feestelijk! Van alle boxen die er zijn is dit toch wel een favoriet. Hij is echt voor nagellakliefhebbers. Je kan ook een uitstapje maken naar nailart met deze box.
In Nederland zijn er niet veel nagellakboxen maar deze kan ik aanbevelen omdat er gewoon kwaliteit in zit en geen spulletjes die je in China kan halen.


Zo dit is de inhoud even uitgepakt. # schitterende A merk lakken, tropische decals, wat 3D ankers en 3 handige swatch sticks. Die laatste waren blanco maar ik had geen geduld en wilde eerst kijken hoe de lakjes uit de verf kwamen.


De eerste lak is een Layla - 06 Mermaid Spell,  al veel goeds over Layla gehoord maar nog geen ervaring ermee. 
Op de swatch stick droogde deze holo voor geen meter en begon me al zorgen te maken.


Op de nagels niks aan de hand hoor. Droogt gelukkig snel. 
Omdat ik al aardig wat holo lakjes heb had ik ook een korte droogtijd verwacht en een goede dekking.


Met 2 laagjes perfecte dekking. 
De regen tikt nog steeds op het raam en daar baal ik van voor deze lak want zonneschijn geeft echt een mega verschil om een holografische lak te presenteren.


Ja hier trek je wel de aandacht mee en ik ben erg benieuwd naar de hele collectie.


Jeej, een Nails Inc. Een duur merk maar ik vind ze wel heel fijn en de finish is zo mooi van Nails Inc lakken. Dit is Mercer Street. Typisch Nails Inc want veel lakjes hebben een straatnaam.


Het is een felle kleur maar wel mooi diep. 
Gel effect staat erop maar ik vind alle lakken van dit merk deze prachtige finish hebben.


De gellook is helemaal hot en vele merken komen met deze zogenaamde gellakken zonder uv uit maar ik vind er weinig echt mooi en de enige vergelijking die ik zie is de intense glans.


Hij is zeker dekkend en heeft een totaal eigen textuur, hij is wat dikkig maar niet stroperig.


Nails Inc is een merk waar je echt van moet houden om te kopen want ik heb er al een aantal en ook in Engeland veel naar gekeken waar ze bij de drogist liggen maar voor een collectie moet je flink je portemonnee trekken.


Omdat ik deze blauwe kleur het meest aqua vind denk ik dat de ankertjes er mooi op uitkomen. Tenslotte hebben we een Ocean Dreams thema met deze box.


De ankertjes zijn van metaal en je hoeft niet bang te zijn dat ze breken of eventueel met een harde ruk zouden verbuigen. Ze zijn mooi gedetailleerd met het touw eromheen.


En nu het toetje! Cuccio ken ik alleen van de handverzorging en die is super, een lakje van dit merk uitproberen wilde ik heel graag.


De kleur is al WAUW en dan ook nog een parelmoer erin. (Hoe hebben we zolang zonder parelmoerlakjes kunnen doen?) Parelmoer was 15 jaar geleden in en verdween toen uit de schappen en ben blij dat dit weer een comeback maakt.


Ik ben helemaal weg van deze kleur, ondersteboven. Zoet, koel, ook weer warm, stoer, glanzend en hartelijk.


Ook deze lak heeft een fenomenale glans. Het flesje heeft een unieke vorm en ziet er ook luxe uit.
Toch moet ik een minpuntje benoemen. Ook al ben ik er weg van is er toch iets wat i jammer vind. De kwast is goed, maar had afgerond moeten zijn. Hij is wel flexibel en waaiert uit maar hij waaiert recht uit. Zo had ik iets meer moeite met langs de nagelriemen lakken.


Met deze box ben ik ook weer heel blij en ook de lakjes zijn alle 3 een aanwinst.


De Nailbox is een echte verassingsbox en je weet nooit van tevoren wat je krijgt er is alleen een thema bekend. Met deze box ben ik niet echt bang voor missers omdat het echt alleen op nagels is gericht.

Voor mijn gevoel is de Nailbox met liefde en passie in elkaar gezet. De lakjes zijn geweldig, er wordt op zondag gewerkt om de boxen en de naam op de box en het strikje (en het leuk verpakken) getuigen van een hoop creativiteit.

Er wordt ook altijd leuk gereageerd op vragen en opmerkingen dus ik hoop dat de Naibox groeit en de lakliefhebbers ook.

Ben je de drogisterijmerken gewend zou ik toch eens dat uitstapje naar dit soort merken in de box maken.
Je besteld hem hier en er zijn verschillende abonnementen beschikbaar voor Nederland en Belgiƫ.

Hoe vind jij de Nailbox?

10 opmerkingen:

 1. Mooie box. Ik verschoot een klein beetje van de inhoud, zoveel. Dat blauwe lakje is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke inhoudt! Die holo lak is mooi zeg, wauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie inhoud inderdaad! Ik vind vooral het lakje van Cuccio er erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie lakjes! Die van Cuccio springt er voor mij wel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie box! Die blauwe kleur is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie swatches en wat een prachtige inhoud! Ik vind alle 3 lakjes heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow die Holo is prachtig! Hoe is deze met afhalen? Gaat hij er makkelijk af?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In tegenstelling tot glitterlak is holo lak verwijderen makkelijk. Valt me ook op dat ze je nagels niet verkleuren.

   Verwijderen
 8. Wat leuk, zo'n box! Er zitten echt mooie lakken in. Ik vind de decals met flamingo's en palmbomen erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.