Pagina's

maandag 8 augustus 2016

Vlinder schilderij


Helemaal vrolijk ben ik van deze nailart. Het heeft allemaal liefelijke dingetjes. Een zachte basis in 2 kleuren, een mooi wit patroon en natuurlijk vlinders. Kijk je mee hoe ik hem heb gemaakt?De basis van Essence. Hoeft niet netjes maar heeft voor 1 laag wel een verbluffende dekking. Volgende keer sla ik er een paar in want deze is ver op.


Nadat ik mijn huid rondom de nagels heb beschermd met liquid latex kan ik lekker aan de gang. Geel, paars en groen gebruik ik voor de basis. Ik zet wat stipjes op een stempel en druk het zachtjes op de nagels. Het ziet er nu nog uit als een kliederpartij.


Op deze JQ-L12 plate vond ik een leuk patroon al vond ik linksboven ook wel een leuk motiefje.


De latex begint wat op te krullen maar heeft ook net het stempelen zijn werk gedaan.


De vlinder op deze BP-24 plate vond ik zo leuk. Ik denk dat ik van alle plates de meeste van vlinderes heb. Zou ik die in mijn leven ooit allemaal kunnen laten zien?


Even een fast forward. Vlinders met paarse stempellak gezet, latex eraf getrokken, beetje schoongemaakt met aceton en een kwastje en een afsluitende topcoat.


Het stempelen gaat nu met steeds meer soorten stampers en plates vooruit.


Je ziet misschien dat de JQ plate niet zo diep is en dat resultaat zie je ook terug. De BP plate is perfect uitgesneden dus komt ook heel scherp op de nagel.


Het resultaat ben ik wel heel blij mee en dat komt denk ik al door de gekleurde basis.


In de zon valt hij net even wat lichter uit maar hij is wel opvallend. Ik was er zo blij mee dat ik deze nailart een week heb gedragen. Mijn collega's waren na een paaar dagen wel teleurgesteld dat er nog niets andres op kwam omdat ze gewend zijn dat ik om de 2 dagen al wissel haha.

Hoe vind je het kleine schilderijtje?

8 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.