Pagina's

donderdag 8 september 2016

NailProduct Astonishing Scrub


Vorig jaar hadden we bij de COTM een sponsor. NailProduct. We hebben allemaal een aantal leuke producten gekregen waar we de challenge mee uitvoerden maar vandaag wil ik je kennis laten maken met een verzorgingsproduct van NailProduct.

NailProduct heeft een groot assortiment van professionele producten en ik ben blij dat ik vandaag een heerlijke scrub mag reviewen.Omdat ik veel met nagels bezig ben is de verzorging ervan ook belangrijk. Niet alleen de nagels maar ook mijn handen en voeten.


Waar de meeste mensen genoeg hebben aan een handcrème moet ik toch met iets zwaarder geschut in de weer en ik heb gemerkt dan scrubben een weldaad voor mijn handen is.


Mineralen zijn voor mij een toverwoord. Het voelt heerlijk aan en het resultaat is super.


Eerst een vooraf foto van mijn droge handen. Je ziet veel ruwe plekjes. Allemaal dode huid.


De Astonishing Detox Salt Scrub is zuinig in gebruik. Met dit theelepeltje scrub kan ik mijn handen helemaal inmasseren.


De scrub is zacht en ruw tegelijk. Het is natuurlijk dat de scrub een verwijdering van dode huidcellen bewerkstelligd maar wel op een aangeanme manier.


Nadat ik het lekker heb ingemasseerd met draaiende bewegingen is het tijd om met warm water de scrub af te spoelen.


Mijn handen zijn helemaal zacht en voelen zelfs gehydrateerd en soepel aan.


De geur is sensual peppery rose. Daar kon ik me al een voorstelling bij maken maar hij ruikt heel zacht. Het is geen overweldigende geur maar gewoon lekker, niet te veel maar genoeg om rozenblaadjes met wat pit te ruiken. Met je ogen dicht dwaal je al af naar een luxe spa.


De verpakking is simpel maar wel met uitstraling, de kleur van de scrub is perzikachtig en zit in een leuke weckpot die je als hij leeg is nog leuk kunt neerzetten.Astonishing Detox Salt Scrub is verkrijgbaar bij NailProduct voor € 8,45 voor de grootverbruikers, denk aan de salon zijn er ook grotere potten verkrijgbaar.

Scrub jij je handen ook regelmatig?

9 opmerkingen:

 1. Wat ideaal! Ik moet bekennen dat ik mijn nagels niet scrub, toch maar eens doen! Mag ik vragen welke kleur nagellak je op hebt? It looks like so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die geur klinkt ook echt heel lekker :D ik scrub eigenlijk zelden maar het is wel zo lekker altijd. Dit klinkt als goed spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet bekennen dat ik nooit mijn handen scrub. Ik zou het eigenlijk wel moeten doen. Deze klinkt wel heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heerlijke scrub! Je handen zien er inderdaad een stuk beter uit na die tijd! Ik scrub eigenlijk ook veel te weinig haha toch maar weer eens vaker doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik scrub m'n handen regelmatig even snel met wat olie en zout voor het handen wassen. Maar dit lijkt me zoveel fijner!! Alleen qua geur al!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijn product om te zien. Ik gebruik eigenlijk nooit scrub voor mijn handen, maar lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijkt me een heerlijk product voor de handen. Je hebt er een mooi artikel met prachtige foto's van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijkt me een heerlijk product. De geur ben ik benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.