Pagina's

maandag 26 september 2016

Pink stamping met BPS stempellak


Stempelen is een van de leukste nailarts om je nagels mee op te fleuren. Vandaag test ik de Born Pretty Store stempelak.Inmiddels heb ik een flinke verzameling Born Pretty Store spul en als ik dan 1 item laat zien bedenk ik me hoeveel BPS spullen ik eigenlijk altijd pak. Zie hier de nieuwe lak, een BPS plate, de clear jelly stamper en een minischrapertje.


Nog even de BP-24 plate beter in beeld. Hij is al vaker gebruikt maar blijft altijd mooi.


Ho weer een Born Pretty Store item. De liquid latex. Dit is nu een van de este die ik heb en de houtlijm is voorgoed verleden tijd.


Stempelen met de roze lak gaat echt geweldig.


Eigenlijk ben ik fan van andere merken stempellak. Ze zijn flink duurder maar werken zo fijn. Ik geloof nu dat ik een derde stempellak collectie in de armen ga nemen en dat is de goedkoopste van allemaal maar Born Pretty Store staat hier ook om bekend.


De topcoat op een nieuwe stempellak is cruciaal. Met MdU ben ik gewend dat de print rotsvast zit en ik kan vaak eroverheen lakken zonder me zorgen te maken. De BPS stempellak moet iets meer TLC krijgen door zweven af te lakken met topcoat anders gaat de print strepen.


De BPS stempellak zit gode en strak op mijn nagels en ik hoop dat ze heel veel kleurtjes uit gaan brengen.


De eerste stempellak is een toppertje en i.c.m. de andere producten is het the perfect match.

Ondanks dat ik producten van Born Pretty Store krijg voor de review bestel ik er zelf nog veel meer. Ik maak maar al te graag reclame voor een goed en goedkoop product. Alleen de levertijd kan even duren. Verzenden is gratis en ik mag je ook nog 10% korting bieden op je bestelling.

Born Pretty Store kortingscode

Hoe vind jij de producten van Born Pretty Store?

7 opmerkingen:

 1. Ahh dit is zo leuk!! Echt heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel mooi! Ik zag laatst een soort glitters van die webshop die ik wel zou willen, zal de code onthouden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er leuk uit. Mooi zo dat roze op het wit, het springt er helemaal uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave stempelkleur. En je nail is art is ook heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd als ik jouw nailarts zie heb ik zin om zelf aan de slag te gaan.
  Toch neem ik er de laatste tijd nooit meer de tijd voor.. terwijl het zo leuk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, dat ziet er makkelijk uit! Lijkt me namelijk best moeilijk te stempelen op je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi die witte basis met die roze bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.