Pagina's

donderdag 1 september 2016

Unboxing Nailbox augustus Summer Vibes! EN MIJN EERSTE FILMPJE!


Een spannende post vandaag want ik heb groot nieuws! Kom ik straks op terug, beloofd!

Ik heb mezelf getrakteerd op een abonnement van de Nailbox.


In het buitenland zijn deze toch wel een grote hit. 
Nederland heeft niet veel boxen gerelateerd aan alleen nagellak maar de Nailbox vind ik zoveel mooie lakjes bevatten. Je wordt niet afgescheept met de eerste de beste lak maar echte toppertjes en voor een fractie van de prijs kun je er nu kennis mee maken. Dat trok mij echt over de streep.


Goed op naar de inhoudt. Allereerst vond ik de swatch sticks. Ik kreeg er 4 dus had al de hoop op 4 lakjes. Nou die wens is in vervulling en verder prachtige veren decals. Veetjes maken me echt zo vrolijk.


Nails Inc is een lak waar ik echt een zwak voor heb. Sinds ik de eerste swatches zag moest ik deze lakjes hebben. Helaas sloeg ik stijl achterover van de prijs want de zijn niet goedkoop. Daarom zo leuk 'm in de Nailbox te vinden. Dit is Mayfair Lane.


Tot nu toe hebben alle Nails Inc lakjes in mijn bezit deze schitterende glans. Gel Effect noemen ze het zelf, ik noem het gewoon de afwerking van Nails Inc.


Hij droogt niet zo snel als andere lakken maar met 2 laagjes wel een geweldige dekking. De kleur is toch geweldig? Een heerlijke nude die je wanneer en waar dan ook kunt dragen.
De tweede lak is er een van Revlon en heet Up The Ante. 


Een prachtige paarse kleur en ook al heb ik mijn persoonlijke voorkeuk voor kleuren staat paars echt iedereen.


Het was warm toen ik de lakjes heb getest en soms is die warmte onhandig want dit lakje kreeg kleine blaasjes. Als je vaak lakt hebben sommige lakjes hier last van. Doet niets af aan de goede dekking en glans. Bij deze beloof ik hem nog eens te swatchen met normale temperaturen om hem helemaal tot zijn recht te laten komen.


Volgende lakje is een Revlon topcoat. Colorstay Gel Envy Diamond Top Coat.
Een hele mond vol en ja een topcoat is een topcoat maar de woorden gel envy diamond scheppen natuurlijk verwachting.


Ik heb hem over de Up The Ante aangebracht en ja het glansd als een gek.


Ik heb deze week de topcoat ook los gebruikt op mijn nagels en de glans is echt super. ZO mooi dat ik tijdens het autorijden langer naaaar mijn nagels keek dan normaal en dan weet ik: deze is bijzonder.


Vorige maand mocht ik mijn eerste Layla lakje testen en deze maand zit er gewoon weer een in de box. Dit keer een theremo lak en als we het over een Summer Vibes thema hebben is dit echt de kern van een Summer Vibe!


Omdat het zo warm was heb ik een bakje water met ijsblokjes erbij gehaald. 
Welke ijsblokjes?
Die dus al gesmolten zijn door de warmte.


Bij warmte is lak geel en bij kou een intens oranje.


Alle lakjes die iets bijzonders hebben, holografisch, textured, magneet en ook thermo zijn zo leuk.


Vind het leuk dat ik in deze Nailbox weer een nieuw merk heb leren kennen en andere merken dus echt ga koesteren die ik net heb leren kennen.


Wie mijn blog vaker bezoekt ziet veertjes vaker voorbij komen. Ze zijn ook echt een leuk thema en nu mag ik deze set decals toevoegen. Waar ik nog eens een leuke nailart mee kan maken.

Ook voor de nailart beginner zijn decals zo leuk en het resultaat is altijd goed.


ZIJN JULLIE NU KLAAR VOOR HET GROTE NIEUWS?


Een tijdje terug heeft nailbox mijn gevraagd een video op te nemen. Ik zei meteen nee en opperde een aantal andere bloggers die hier geschikt voor zouden zijn.

Toch kreeg ik na een tijdje weer de vraag. 
Nu ben ik liever achter de camera te vinden dan ervoor. 
Het is uit mijn comfortzone maar aan de andere kant wel een hele eer. Oordelen over vloggers is makkelijk als je langs de kant staat. Al dacht ik er absoluut niet lichtzinnig over. 

In een gekke bui ben ik voor de camera gekropen met de instelling is het een flop ben ik weer een ervaring rijker.

Deze unboxing voor de Nailbox was voor het eggie en poeh wat vond ik het spannend! 

Ik heb heel wat te leren maar hoop dat jullie de video willen bekijken en feedback willen geven.

Voor mijn allereerste video kijk je op Nailbox.nl waar je ook alle info over de Nailbox zelf vind. Er zijn verschillende abonnements vormen in Nederland en Belgie.


Wat vind jij van de Summer Vibes box en heb je mijn video bekeken?

11 opmerkingen:

 1. Prachtige inhoud zeg, snap dat je blij bent met de box!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie box! Dat thermo lakje is leuk zeg! Dapper dat je toch voor de camera bent gekropen, vind het filmpje goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die roze kleur prachtig en die thermo nagellak gaaf zeg. Wat ziet dat er leuk uit zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n kleurveranderende lak vind ik wel heel cool. En ja, dat eerste filmje is altijd spannend eh. Maar je doet dat goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie box en wat tof dat je toch een video gemaakt hebt! Ik ben ook bang om te filmen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh ik vind die thermonagellak van Layla zo mooi! Ik hou ervan als thermo's zo'n groot kleurverschil hebben. Wat leuk om eens een filmpje van je te zien :) Ik vind dat je het heel goed doet. Je praat heel natuurlijk (wat me echt moeilijk lijkt als je het eigenlijk tegen een camera hebt) en legt alles helder en duidelijk uit. Ga je nog meer filmpjes maken of was dit een eenmalig uitstapje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er meer maken maar was heel zenuwachtig hoor. Hoop dat ik gaanderweg leer en verbeter.

   Verwijderen
 7. Gave box dit keer. De Revlon is de winnaar voor mij. Prachtige paarse lak

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.