Pagina's

maandag 17 oktober 2016

BPS bruine stempellak


Vorige week liet ik jullie al een bruine stempellak zien en een herfstige nailart maar ik heb er nog een en deze kleur bruin is net een tikkie lichter.
Ik ben begonnen met een liquid latex om mijn nagels.


Daarna heb ik op mijn stamper wat herfstkleuren door elkaar gestippeld.


Na het stempelen is de basis gelegd en iedereen zou zo een nailart kunnen maken, hoef je niet eens een afbeelding bij te gebruiken.


Dit is een knock off van de UberChic plate maar werkt net zo fijn en is stukken goedkoper.


Eenmaal gestempeld kan ik mijn huid rondom schoonmaken.


Met een topcoat valt de Born Pretty Store stempellak  nog iets lichter uit en ook al is hij dekkend met de gemeleerde achtergrond zie je wel een leuk verschil.


De nailart vind ik echt heel leuk geworden. Vorig jaar had ik een egale basis en de afbeelding in meerdere kleuren als favoriet maar nu zijn ze samen favoriet.


Na mijn eerste stempellakken van Konad waar ik heel blij mee was -op zwart na- kreeg ik van Malinka de tip naar Mundo de Unas te kijken en die zijn prijzig maar goed. Nu ik de Born Pretty Store stempellakken heb kan ik zeggen dat ze zeker niet stechter zijn dan de vorige 2 en ook nog een een stuk goedkoper.

Wil jij ook starten met stempelen? Ik heb deze 10% kortingscode voor je.6 opmerkingen:

 1. Heel mooie bruintint! Past heel mooi bij de herfst en het resultaat is weer flawless :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, de laatste tijd word ik vrolijk van zo'n soort combinatie van kleuren. Het heeft ook een herst gevoel vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om zo'n achtergrond met meerdere kleuren te doen! De kleuren en het stempelpatroon passen heel mooi bij elkaar. Lekker herfstig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo herfstig en een prachtige kleur bruin. Ik heb nog nooit stempel nagellak van BPS geprobeerd, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.