Pagina's

vrijdag 14 oktober 2016

De Tweexy nagellakhouder


Ik zag hem al op meerdere blogs voorbij komen en mijn nieuwsgierigheid werd hiermee gewekt.
Nu is het mijn beurt om te kijken of de Tweexy echt zo handig is. Ik had al een heel scenario in mijn hoofd maar daarover zo meer.


De Tweexy is verkrijgbaar in roze en groen en omdat het groene kleurtje bij mijn layout past ging ik ook voor groen.


Het is eigenlijk een siliconen ring pot waarin je elk nagellak flesje kunt vastzetten.

Aan de onderkant zitten 2 ringen die je voor de stevigheid om 2 vingers kunt schuiven.


Over mijn scenario. De verpakking geeft aan waar je de Tweexy allemaal kunt gebruiken.
Ik zag het al voor me om alle paatsen waar je hem kunt gebruiken ook kunt testen.


Dat gaat helaas niet door haha.
De eerste is school > na 3 opleidingen heb ik het wel gehad met school en kom daar dus nooit meer maar ik geloof best dat je in een tussenuur je nagels handig kunt lakken hiermee.
Gym is de volgende en ik heb een broertje dood aan sporten. Heel eerlijk zie ik niemand in de sportschool op de loopband nagels lakken.
Bed > dit zou zeker wel kunnen. Stel je ligt in bed een film te kijken en er komt reclame tussendoor kun je hiermee ook je nagels lakken. Wel goed laten drogen anders heb je de volgende dag een dekbed motief.
Bath > deze vind ik echt heel leuk, Lekker in de bubbels ontspannen en je nagels lakken. Maar ik heb helemaal geen bad dus kan het ook niet testen.
Pool > als ik een rijke stinkerd was zou ik emigreren naar een warm oord en mijn eigen zwembad hebben en tja dan zou ik daar ook weleens mijn nagels kunnen lakken.
Couch > kijk dit is de meest voor de hand liggende. Ik lak ook op de bank weleens mijn nagels maar zit wel voorover om het flesje op tafel kwijt te kunnen. De Tweexy geeft mij dus wel de relaxte houding om te lakken.
Car > deze zag ik al helemaal voor me, levensgevaarlijk door het verkeer slingerend en ondertussen mijn nagels lakken. Nee grapje. Even verder denken, als je nou een kantoorbaan hebt en je moet met je collega nar een meeting en je hebt een langere reistijd of gewoon file kan je collega prima chauffeur spelen en jij je nagels van een mooie kleur voozien.
Office > stel je hoeft de deur niet uit maar je weet dat 's middags een belangrijke klant komt kun je met de Tweexy wel al telefonerend een lakje aanbrengen. Ik zeg multifunctioneel in deze.
Beach > echt? Nee, op het strand zie ik mezelf niet lakken. Of het kan? Vast wel.

Ik denk dat Tweexy wel een leuke aanvulling is op reis. Of je nu in de trein/bus/metro/tram naar school/werk gaat kun je hier prima mee uit de voeten. Ook in het vliegtuig verveel ik mij altijd stierlijk dus dan is de tijd lekker te doden met de Tweexy erbij. Zeg nou zelf dat uitklapplankje is het ook echt niet, zit je met turbulentie heb je zonder Tweexy ook je broek voorzien van lak.


Het is een flink ding maar eigenlijk goed te doen voor kleine en grote flesjes.

Bewust koos ik voor een vierkant flesje dat nog vol was en dat bleef goed zitten.
Vor ik hem testte dacht ik nog beweeg je dan niet heel veel, kantel je het niet te ver zodat de lak uit je flesje loopt? Nee dus, juist met het volle flesje ging het prima.


Ook het gewicht om je vingers valt reuze mee. het voelt natuurlijk en gaat eigenlijk vanzelf. Alsof je nooit anders hebt gelakt.

Als je echt een bezige bij bent en je gaat van hot naar her biedt Tweexy wel uitkomst. En als je into nagellak bent is het zowiezo een leuke gadget.

De Tweexy is verkrijgbaar bij Coolgift voor €18,95

Waar zou jij de Tweexy uit willen proberen?

7 opmerkingen:

 1. Niks voor mij ik weet nu al dat ik er mee ga kloten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dit vind ik wel echt een uitvinding, meestal vallen mijn nagellakpotjes altijd om.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er wel handig uit! Weet niet of ik hem vaak zal gebruiken als ik hem zou hebben,maar wel een leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er handig uit zeg. Wel erg duur haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke gadget weet alleen niet of ik m zou gebruiken. Ik heb hem tot nu toe niet gemist bij het lakken

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.