Pagina's

dinsdag 18 oktober 2016

Essie Gel Couture collectie


Dat Northflix (naar eigen zeggen) niet kan lakken vind ik totaal niet erg. Het geeft mij de gelegenheid deze fantastische collectie te swatchen en mijn bevindingen te vertellen. Kan alvast verklappen dat ik deze collectie echt koester want de lakjes zijn van hele fijne kwaliteit.

Ben je benieuwd naar de swatches? Kijk dan op Northflix.5 opmerkingen:

 1. Ooooh mooie kleur, ik ga eens doorklikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my god, die roze tint die je laat zien alleen al: wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga zeker een kijkje nemen, Die roze ziet er al prachtig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo´n mooie lakjes! Vind die potjes echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave kleuren. Word je nu een beetje een essie fan 😂

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.