Pagina's

maandag 31 oktober 2016

Pierre Ricaud Rouge Bordeaux


Het is niet te ontkennen, het is herfst! Ik hou eigenlijk het meest van de herfst. Oke de kou en regen is niks maar de prachtige kleuren en geuren en de gezelligheid binnen vind ik zo leuk. Ovr warme kleuren gesproken, Ik heb een prachtige Dr. Pierre Ricaud lak voor de herfst.Eerder heb je al wat lakjes voorbij zien komen en ook nu kreeg ik van mijn digitale vriendin van de blog Northflix deze prahtkleur toegestuurd.


Het is Rouge Bordeaux en ik denk het mooiste Pierre Ricaud lakje dat ik heb. Het is een donkerrode kleur maar ik vind er ook een bruine gloed inzitten.


De glans van deze lak is ook een noemenswaardig punt. In voorgaande artikelen las je al hoe verbaasd ik was over de dekking. De lak is namelijk waterdun. Maar dit lakt wel zo fijn. Met 2 of 3 sreken heb je de nagel gedaan en ook al is de lak dun, hij vloeit niet uit.


Om de herfst compleet te maken leek het mij mooi met de kleur gooud te werken.


De lak is dus makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten en geeft een schitterende glans.


De luxe flesjes hebben een inhoud van 5ml maar is zuinig in gebruik.

Kijk op de Pierre Ricaud website voor nog meer prachtige kleuren want je scoort ze voor €4,50.

Hou jij ook zo van de herfst?


6 opmerkingen:

 1. Fijn lakje en kwastje ook vind ik! De kleur vind ik prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi herfst lakje! Mooie herfst foto die eerste trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De basiskleur vind ik al heel mooi, maar ik vind het goud het wel echt af maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rode nagellak is niet zo mijn ding, maar in combinatie met de gouden blaadjes staat het erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie herfstkleur. Helemaal mijn ding rode nagellak

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.