Pagina's

woensdag 12 oktober 2016

RAU Cosmetics silver hand care


Deze heerlijke handcreme heb ik al een paar weken in gebruik en ik wil jullie hem graag laten zien.

De Rau creme kreeg ik uit het hoge noorden opgestuurd door Northflix
Ik kende het merk niet en er staan nog wat handcremes die ik wil reviewen maar ik moest iets nieuws natuurlijk openmaken.


Hier hou ik van, lekker crean de verpakking. Als het nouo een vreselijke creme was zou ik er niet veel over te zeggen hebben maar een verpakking als deze is echt passend.


Het eerste dat ik deed na smeren is ruiken. Ik heb iets met geur, het moet niet te overweldigend zijn want dan haak ik af. Je handen breng je ongemerkt zo vaak naar je gezicht. Heb je een sterke geur dan vergaat echt mijn eetlust. De geur van Rau is zacht, klinisch en een klein beetje zoet.


Klikdoppen en pompjes vind ik helemaal geweldig. Niks zo erg als je met je vette takkies een dopje er weer op moet draaien.


Voor ik de review schreef heb ik niet op de site van Rau gekeken en ik heb hem al lang bestempeld als favoriet maar het wordt nog mooier (nadat ik de site bezocht). Dit zegt Rau zelf: 

word_2 anti-aging voor de handen
word_2 werkt antibacterieel, huidverstevigend, beschermend, verzorgend regenererend
word_2 met natuurlijke lichtbeschermingsfactor 
freeof-without-ohne ZONDER:  minerale olie, siliconenolie, parabenen & PEG´s
RAU Silver Hand Care is een exclusieve handcrème met jojobaolie, witte thee, hoog werkzaam microzilver en verder verstevigende, beschermende en regenererende ingrediënten zonder een vetfilm achter te laten.
Profiteert u van de antibacteriële werking van zilver en de natuurlijke lichtbeschermingsfactor van jojobaolie. 
Deze handcrème voldoet ook bijzonder bij mensen die veel met geld werken (bijvoorbeeld kassières, bankmedewerkers enz.) Nu ook in grote verpakking voor professioneel gebruik (hotels, restaurants enz.) , RAU Silver Hand Care Profiline, 200 ml


Het zilver heeft een antibacteriele werking en ik heb geen smetvrees maar werk heel de dag met recepten in het ziekenhuis. Papier droogt je handen enorm uit en ik wil niet weten hoeveel bacterieen ik opneem met mijn handen. Daarom krijgt deze ceme voor mij een extra plusje!


Even alles op een rijtje, hij is makkelijk in gebruik door de klikdop. Werkt ook nog eens anti-age en huidverstevigend. Na aanbrengen meteen opgenomen, geen pakkerig of vet gevoel. De geur is hemels (dat is natuurlijk persoonlijk maar toch). Verakking heeft geen poespas nodig.

De prijs is prima € 9,95 voor 75ml. Ze hebben ook een 200ml versie maar ik heb liever meerdere kleine tubes dan 1 grote. Zo wil ik er een in mijn tas, op mijn werk en natuurlijk een in huis. De gure maandne komen er weer aan en dan komt deze Rau handcreme zeker van pas. Er is trouwens een hele silver lijn voor de meiden met een onzuivere huid een aanrader.

Ik mag jullie een leuke korting aanbieden.
Gebruik de code NF2016 voor 5% korting op je bestelling.

Dank je Northflix voor de handcreme, heb je al spijt?

Ken jij het merk Rau of heb je zelf een fijne handcreme?


6 opmerkingen:

 1. Dat klinkt veelbelovend. Ik kende het merk niet voordat ik je blog las.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anti-age en huidversteviging wie wil dat nou niet. Leuk dat je voor Northfix de handcrème kan proberen. 

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede review! Mijn handen zijn jaloers op jouw handen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow dat klinkt goed! Ik ben cassiere en je handen worden daar inderdaad super droog van, misschien ga ik deze eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat hij je zo goed beviel!
  Het is ook echt een heel erg fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handcrèmes zijn onmisbaar en deze klinkt heel interessant. Ik wist niet dat er crèmes waren met deze eigenschappen.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.