Pagina's

vrijdag 7 oktober 2016

Nail Product glitters


Vandaag heb ik weer een review van NailProduct artikelen. De foto laat het allang zien maar ik heb toch mooie glitterflesjes.
Waarom ze nou zo bijzonder zijn vertel ik allemaal.Dit zijn ze  de glitterflesjes. In eerste instantie zul je denken lekker bijzonder. Maar dat is het inderdaad. Kijk eens naar het superdunne steeltje dat erop zit en ook nog eens met een rubberen afsluitdopje.


Ik heb echt een haat liefde verhouding met glitters. Ze zijn heel mooi maar of met moeite te verwijderen of het hele huis is met glitters bedekt. Dit maakt deze glitters nou net even anders.
Doordat er een fijn spuitmondje opzit kun je heel gericht op de nagel spuiten. Zo kreeg ik dit leuke regenboog effect.


Bij de wijsvinger was ik enthuisiast begonnen en zoals je ziet ben ik met de overige 3 vingers nog niet klaar. Met wat transparante lak als basis ben ik voorzichtig te werk gegaan.


Toen alle nagels in de glitter zaten heb ik even afgetikt en ik had echt heel weinig verspilling. Na het aftikken ben ik nog even met een waaier penseel over de nagels heengegaan.


De glitters dekken heel goed, ook de witte en ze zijn heel fijn van structuur. Vandaar dat ze ook makkelijk uit het spuitmondje komen.


Het eindresultaat is echt een sprookje. De glitters zijn mooi en met het dunne laagje op mijn nagels is het ook geen raar gevoel.


Close up zie je heel goed hoe fijn ze zijn, dit is poedersuiker in vergelijking met de glitters die ik al had, dat was echt kristalsuiker.


Ik heb 10 kleurtjes gekregen en dit vond ik al een bonte nailart maar binnenkort ga ik nog een nailart maken met de andere kleuren. Heb al een leuk idee voor de glitters.


Als laatst heb ik een nagelriemolie gebruikt, dat is meteen de sneak peak voor het volgende prooduct dat ik ga reviewen.

Deze glitters zijn het dus zeker waard te proberen omdat ze zo makkelijk werken en ik niet een laag glitter door het hele huis vind.

Ben je benieuwd hoe ik het heb aangebracht? Kijk dan even op mijn instagram, daar heb ik een filmpje van het aanbrengen.

Als je aan de slag wil met topkwaliteit nail art kijk dan zeker naar de webshop van NailProduct.

Zit jouw huis onder als je met glitter aan de slag bent gegaan?

3 opmerkingen:

  1. O wow deze is zo dromerig, doet me denken aan een unicorn 🦄 En een beetje glitter schrikt me niet af, ik word er altijd vrolijk van ook als ik het in huis heb

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal gemist deze review!
    Oh my... glitter. Oef! Maar echt tof wat je ermee hebt gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.