Pagina's

woensdag 23 november 2016

Brilliantnails 3 jaar!Wat een feestje vandaag op mijn blog! Ik ben 3 jaar in de lucht. Echt heel gek en het voelt lang en kort tegelijk.

Vandaag vertel ik je over mijn 3 jarige reis en wat ik zeker nog wil in de toekomst.


Mijn man heeft mij al een aantal keer gezegd wat knap dat je het volhoudt! Had ik echt niet verwacht.
Hij heeft het over het bloggen want hij kent me niet anders dan nailartend aan de keukentafel.

Ik sta er zelf ook van te kijken, Het bloggen is echt ontstaan omdat ik mijn nailarts (die ik kort draag) wil delen. Een online naslagwerk van wat ik heb gemaakt. Het nailarten is het probleem nooit geweest maar de foto's maken waren al een eerste dingetje. Ik ben gek op foto's maken hoor, heb zelfs een paar jaar in een fotozaak gewerkt en wat begon als vakantierolletjes laten ontwikkelen groeide uit tot een camera obsessie. Rolletje ontwikkelen? Ja dat deden we nog in de goeie ouw tijd. De digitale fotografie nam het snel over. Dat vond ik al eng want ja analoog dat was het gewoon. Vandaag de dag ben ik blij met de digitale vooruitgang hoor! Ik moest wel ineens van leuke kiekjes bij een uitje over naar specifiek nagels fotograferen. Nu ben ik 3 jaar bezig en ja ik leer steeds meer maar sta toch nog steeds in de kinderschoenen qua macro plaatsjes schieten.

Onlangs ging mijn macro lens kapot en zat ik zonder. Mijn goeie ouwe Canon EOS 400D stond er trreurig bij. Ik ging opzoek naar dezelfde lens en in mijn zoektocht kreeg ik zulk fijn advies dat ik zwichtte voor een nieuwe Canon body, de EOS 750D (de 760 vond ik te spannend).
Je kunt er dus op rekenen dat ik mijn nieuwe camera optimaal wil gaan gebruiken en ik hoop dus op meer vooruitgang qua foto's. Al is bewerken mij nog steeds een doorn in het oog en dat doe ik echt alleen als het niet anders kan en minimaal. Een rode lak zal nooit door overbelichting roze voorbij komen hoor.


Bloggen wat is dat nou? Als je de grote bloggers volgt krijg je het idee dat je er elke dag flawless uitziet, overal verstand van hebt en de postbode non stop aan je deur staat met gratis pakketten. Niets was minder waar bij mij. Al verwachtte ik het ook niet had ik stiekem echt wel hoop.
Jaar 1 was nog oké ik ben nieuw, jaar 2 liet ik heel het idee varen en jaar 3 bracht me fantastische samenwerkingen!

Of dat in de toekomst ook zo is? Geen idee, ik vind het leuk maar heb nu zoveel spulletjes dat ik nog 5 jaar zonder 1 enkele samenwerking door kan bloggen.

De COTM is mijn trots, mijn kindje, die is ook het derde jaar ingegaan. Jaar 1 was enorm aftasten maar het ging best goed.Inmiddels is de COTM ook zijn derde jaar ingegaan en ik heb mijn draai gevonden. Dit was wat ik voor ogen had met de challenge en we hebben laatst een supergezellige meeting gehad. Deze groep meiden heeft passie voor nailart en net als ik leren ze graag en laten we elkaar volledig in onze waarde.

De blogwereld is hard en ik hou me het liefst verre van alle venijn en afgunst.
Of ik jaloers ben? Jazeker, de nailart skills van andere meiden, geweldig.
De foto's die perfect zijn en natuurlijk de penselen waarmee gewerkt wordt.
Ruilen zou ik met geen enkele andere blogger willen, het is goed zo.


De vriendschappen die zijn ontstaan verbaas ik me over. De meiden van deze COTM komen verspreid uit heel Nederland en ik kan ze echt als vriendinnen rekenen.

Ook andere bloggers die in een hele andere categorie zitten zijn zo lief om elke keer weer mijn blog te bezoeken. Ik krijg advies, tips en probeer ze zelf ook te geven om anderen te helpen.

Vandaag gaat Brilliantnails dus jaar 4 in en ik wil weer beter worden in nailarten, betere foto's maken en meer proberen.Afgelopen zomer vroeg Nailbox mij een videoreview te doen. Ik zei meteen nee. Na een paar maanden werd het toch weer gevraagd en heb ik in een malle bui de stoute schoenen aangetrokken. Het is moeilijk, er valt zoveel te leren! Een video maken is niet zo makkelijk als het lijkt. Ik hoop ook in mijn filmpjes een stuk vooruit te gaan, de tijd zal het leren.

Blogstatistieken hou ik me zo min mogelijk mee bezig. Wat is veel? Met wie moet ik vergelijken en meten? Ik ben blij met elke bezoeker en elke like op Instagram. Bedrijven vragen mij nu wel om statistieken en jullie zijn wel die paar duizend bezoekers per maand!

Tuurlijk heb ik wel wat dingen in mijn hoofd. Ik zou dolgraag mijn layout wat verfrissen (al weet ik niet hoe).
Ook zou ik stiekem wel naar de 1K volgers willen op instagram.
Mijn skills een boost geven want ga ik nou jaar 4 eindelijk die one-stroke helemaal onder de knie krijgen?


Omdat Brilliantnails niet alleen 3 is geworden maar samen met jullie heb ik een leuke winactie.

Ik mag een Nailbox weggeven. De December box en dat is een prachtige box.

Niet omdat het  moet maar omdat het kan vergroot je de winkans als je:

Brilliantnails en Nailbox volgt via Bloglovin

Brilliantnails volgt op Instagram

Je abbonneerd op het youtube kanaal van Nailbox.nl

Allemaal heel erg bedankt voor de lieve comments en likes die ik de afgelopen 3 jaar heb mogen ontvangen!

13 opmerkingen:

 1. Wow, 3 jaar! Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee met je winactie. Ik volg je op bloglovin en instagram :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je alweer zolang bestaat. En je doet het goed. Ik vind je nail arts altijd geweldig en ik vond het erg leuk om deel te nemen aan de COTM. Ik doe graag mee om een kansje te wagen voor de Nailbox. Leuk voor onder de kerstboom voor mijn verjaardag. Succes iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen! Van harte gefeliciteerd met je driejarig bestaan :) Ik vind het altijd leuk en inspirerend om je nail arts te zien. Ook doe ik met veel plezier mee aan de COTM en ik kijk al uit naar de volgende meeting!

  Aan de winactie doe ik graag mee :) Ik volg je via Bloglovin'. (Ik heb geen Instagram en geen Youtube-account, dus vandaar dat ik de accounts daar niet volg.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeee dat is nog eens een leuke winactie, ik doe mee!!
  Leuk stuk om te lezen, vooral hoe je steeds weer nieuwe dingen oppakt of doorpakt.
  Ik bedacht me laatst dat ik rond m'n 13e al kleine tekeningetjes in m'n dagboek maakte van de nail arts die ik had gemaakt. Dat was dus ook echt ver voor het digitale camera tijdperk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je blog 3 jaar bestaat! Gefeliciteerd! Leuk om te lezen en te zien ook dat je steefs beter bent geworden en andeere dingen zoals filmpjes probeert!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 3 jaar al, gefeliciteerd. :) Je verdient het ook hoor al die samenwerkingen en leuke dingen. Ik lees al een tijdje je blog en geniet nog steeds van je foto's en nailart. Ik snap heel goed dat je ver van de jaloezie blijft. Ik doe dat ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sandra Valkenburg23 november 2016 om 20:50

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog!
  En wat heb je een leuke cadeautje om juist weg te geven, gezien ik in december jarig ben, waag ik een kansje. Ik volg jullie overal...nou ja digitaal dan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd!! En ik doe heel graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super gefeliciteerd! ! Je maakt echt zulke mooie nail arts. De cotm is ook leuk, ieder maakt er weer iets anders van.
  Ik doe graag mee en heb alles gedaan. Nig vele jaren in goede blog gezondheid!
  Groetjes Sabrina
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag!!! Deze nailart is ook weer prachtig. Ik hoop dat me zulke dingen ook ooit nog gaan lukken.
  Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik heb alle stapjes gedaan.
  (Instagram @paramara1982, BL& YT Tamara TS) paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yeah 3 jaar. Van harte gefeliciteerd. Je hebt een prachtig blog en je kunt trots zijn op de vooruitgang die je hebt geboekt. Op naar de volgende drie jaar (minimaal) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je blog jubileum.
  ik doe graag mee met de winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lichtgewicht hd actie cam kruidvat is echt betaalbaar, omdat de prijs op sommige van de online pagina's daalde en een van hen is vanoutlet.nl. Mensen kunnen dit hebben, want dit is echt gemakkelijk te hanteren.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.