Pagina's

vrijdag 11 november 2016

COTM Meeting


Misschien geldt het voor jou blog ook maar nagellakbloggers zitten niet allenaal in 1 straat. We zijn verdeeld over het land en missen het om over onze hobby te kletsen. Uiteraard vroeg ik iedereen een datum te prikken en 30 oktober spraken we af in hartje Den Bosch.


Dit is de derde keer en in plaats van een zenuwachtig eerste keer gevoel was ik heel enthousiast de meiden weer te zien.

Helaas zegde er een paar meiden af maar Diana, Malinka en Imke waren er.

Inmiddels hebben Malinka Imke en ik een fijne vriendschap ontwikeld en we kunnen heel de dag over nagellak praten.Diana vond het ook leuk voor een eerste keer en net als wij vind ze het zo jammer dat je niet even de hoek om kan lopen en over je nagellakpassie kletsen.

We hebben deze dag de schade dus flink ingehaald. Het was trouwend nog heerlijk weer en op het terras gingen al snel de jassen uit.

Voorgaande jaren waren Malinka en Imke zo lief een goodiebag te geven en dit jaar gaf ik een kleinigheidje. Imke kon het toch niet laten om ons voor een tweede keer te verwennen en had een leuk evulde tas, afgestemd op de smaken van de ontvanger.


De tijd gaat altijd vreselijk snel op zo'n dag en voor de winkels gesloten waren wilden we wel shoppen.

We liepen alleen de winkels binnen waar nagellak te halen was en er werd gescoord hoor.

Lopende kletsen in een drukke stad was niet al te handig dus we waren snel weer op het terras te vinden. De aankoopjes en goodiebags werden nog eens uitgebreid bekeken. De langslopende obers hebben wel wat vragen gesteld en ook de gesprekken om ons heen vielen stil.Ja we zijn een stelletje gekken met verlof. We kunnen het alleen over nagellak hebben. Bij het volgende drankje ging de ober seerieuzer op ons in en wilde onze nailarts zien. Hij koos Malinka uit als winnares.


Diana wist dat er voorgaande jaren werd geruild en had ook wat lakjes mee.
Eindelijk heb ik de OPI sheer tints weten te bemachtigen. Daar was ik lang mee bezig maar gaf het na een tijdje op en nu heb ik ze. Hopelijk zijn ze mijn enthousiasme wel waard.

Malinka ging iets eerder weg en Imke Diana en ik bestelde wat te eten.


De dag was veel te snel voorbij en Diana pakte de trein en Imke en ik zijn de pendelbus op gaan zoeken. Die reed op zondag tot 6 uur alleen overal op internet stond tot 7 uur dus we stonden met nog wt gestrande reizigers bij de halte. Gelukkig kwam de buurtbus langs en de chauffeur was zo lief ons toch nog bij onze auto af te zetten. Uiteindelijk stapte we om 9 uur in de auto waar ik in de file kwam door een spookrijder....


We hebben wel besloten dat we vaker af spreken en binnenkort zoek ik Imke weer op om in Duitsland de winkels onveilig te maken!
7 opmerkingen:

 1. Wat gezellig zeg! Klinkt als een heerlijke dag. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig! Altijd leuk om andere bloggers te zien. Den Bosch is ook echt een leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dit, dat jullie op zo een manier elkaar ontmoeten en er een gezellige dag van maken. Wat passie niet kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel gezellig! Hoop dat ik er de volgende keer wel bij kan zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet eruit als ene hele gezellige dag! Leuk is dat ook dat je samen over dezelfde passie kunt praten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat was het weer leuk!!
  En zo grappig die blikken toen ons tafeltje volstond met alle nagellak :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk verslag heb je ervan gemaakt! Mooi dat ik je zo blij heb kunnen maken met de Sheer Tints :) Ik vond het heel leuk en gezellig om erbij te zijn. Ik kijk al uit naar de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.