Pagina's

maandag 14 november 2016

Droogaapje


Ik heb vandaag toch een hebbedingetje! Is ie echt nodig? Nee. Maar leuk is ie wel.
Het internet staat vol met tips over nagels sneller te laten drogen maar net als verf heeft het gewoon een uithardingsrtijd nodig. Ik heb al een aantal trucs geprobeerd en ben bij het standpunt dat je geduld moet hebben. Laat ik nou net iets geduldiger zijn met dit schattige beestje.Wachten tot de lak droog is is niet een van mijn sterkste punten hoor. Maar van Coolgift mocht ik dit droogaapje reviewen. Ik vind hem zo ongelofelijk schattig dat dat in deze meer waarde heeft dan het eigenlijke drogen.


Het wachten tot mijn nagels droog zijn is nu een stuk leuker. Vind 'm toch zo schattig dat hij altijd op tafel staat bij het lakken. 


Als je je vingers op het bananentrosje drukt komt er vanonder wind. Het lijkt of het aapje blaast maar onderin zit een gat.


Het aapje werkt op 2 AAA batterijen die je in zijn achterhoofd stopt. Lekker mobiel dus en licht dus hij kan zo van de ene hand naar de andere.


Je duim haalt het niet naast de vingers maar ook die blaast het aapje gewoon droog.


Of de droogtijd nu sneller is zet ik wat vraagtekens bij maar het is leuk om mee te werken en het geeft je het gevoel dat je iets doet tijdens het wachten.

Het droogaapje is verkrijgbaar bij Coolgift en voor € 8,95 blaast hij al je nagels droog.

Op welke manier droog jij je nagels?6 opmerkingen:

 1. Ik denk ook altijd dat zoiets niet echt super veel helpt, maar het is idd een bezigheid tijdens het wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig dat aapje! Ik heb ook een droog blazer van de blokker alleen vind ik het niet echt werken. Maar deze is zeker heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enorm leuk ding! Ik heb altijd een zwak voor zulke schattige spullen, al is het maar omdat ik ze zo leuk vind staan op m'n bureau. Wat betreft het drogen deel ik je mening: gewoon geduld hebben. Ik heb nog een nageldroger van de Action liggen, maar heb nooit het idee gehad dat die de droogtijd echt verkortte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk ding! Echt een hebbedingetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snel drogen of niet, in ieder geval is hij erg schattig. Ik laat mijn nagel gewoon van nature droog gaan. Heel saai eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Too cute, dit is iets wat je gewoon wilt hebben toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.