Pagina's

woensdag 16 november 2016

Hema Bubbly Bubblegum


Tijdens de meeting van de COTM zijn Malinka, Diana, Imke en ik gaan shoppen. 
We zijn natuurlijk even naar Hema geweest die alle lakjes een nieuwe formule heeft gegeven maar ook eindelijk namen. Imke stak ons behoorlijk aan met het promoten van de Hema lakjes. Ze wil ook alle namen verzamelen. Ze ging voor de roze lak Tompouce en het is een prachtkleur. Bij aankoop van 2 lakjes kreeg je er een topcoat bij kado dus ik moest er natuurlijk ook een proberen en besloot ook voor Tompouce te gaan.


Bij het lakken kwam ik erachter dat ik niet Tompouoce heb meegenomen maar net een tintje lichter Bubbly Bubblegum.


Helemaal niet erg want dit is ook een heerlijk zoet kleurtje. Zonder topcoat al een flinke glans en ik moet zeggen de nieuwe formule spreekt mij zeer aan. Het is echt beter geworden. De lak is egaler en lakt ook makkelijker.


De topcoat is natuurlijk extreme lonng lasting want tegenwoordig is er niets meer gewoon. Het heeft altijd een bijzonder effect en de ene lak zit nog langer dan de andere. Ik vind de topcoat gewoon mooi.
Geen poespas maar hij glanst lekker hoor. Wel zie ik dat mijn basis een fractie lichter is geworden. Dat zag ik meteen bij aanbrengen maar had een foto moeten maken.


Kwastje is beter. Hema had al fijne kwastjes maar hij is iets voller en heeft afgeronde hoeken waardoor ik heel mee langs de nagelriemen kan.


Hema heeft veel kleuren, sommige zoals deze en Tompouce liggen dicht bij elkaar maar voor ieder wat wills. Hema is altijd en overal te vinden en de lakjes zijn betaalbaar.


Nu ik de nieuwe formule heb getest wil ik ook wel meer lakjes aanschaffen. De hele collectie gaat mij wat ver maar het is wel leuk om alle lakjjes te verzamelen.

Heb jij de nieuwe Hema lakjes al geprobeerd?

3 opmerkingen:

  1. Mooie kleur roze! Ik heb nog geen nieuw lakje van de Hema geprobeerd, toch maar eens doen. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief kleurtje! Wat fijn dat de nieuwe lakjes zo bevallen, moet ze snel eens gaan proberen dan haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Ha blij dat ik zo'n goede invloed op je heb 😂 En even voor de record, ik wil alle lakjes met Nederlandse namen zoals Delft Blue, Nightwatch en tompouce

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.