Pagina's

zaterdag 19 november 2016

Mijn december verlanglijst

De tijd van feesten, eten en gezelligheid komt eraan. Sinterklaas is al gearriveerd en ook de Kerstman legt weer pakjes onder de boom. Net voor deze 2 mannen langskomen ben ik jarig en is de decembermaand een 3 dubbel feest voor mij.


Ik ben dus vantevoren druk bezig geweest met mijn veranglijstje.

Nagellak 
Van nagellakjes heb ik al aardig wat maar er zijn nog genoeg merken waar ik kennis mee wil maken. Zo zie ik de meest prachtige plaatjes voorbij komen van ILNP.

Afbeeldingsresultaat voor ilnp fall 2016


Penselen
Ook penselen trekken mijn aandacht ik heb al een paar fijne maar goed gereedschap is het halve werk en ik heb mijn oog laten vallen op Mitty Burns. Deze zien er wel heel goed uit en zou er zelf ook graag mee willen werken. Helaas hebben ze maar 1 one stroke penseel en wil graag een goede kleine.

Angle Me      Fruity Mandarins Clean up Pack          Mitty Detail Brush Pack

Image plates
Er is iets nieuws, acryl plates. Ben benieuwd of daar net zo fijn mee te werken is als de metalen. Ik heb nog geen plates uitgezocht met een bepaalde afbeelding maar ben nieuwsgierig.
Een image plate die ik al wel heb uigezocht is er een waar je u tegen zegt. Een Marianne XXL 7 plate. Ze zijn vrij prijzig maar wel heel mooi. Hij heeft het formaat van een A4 tje en echt alle afbeeldingen zijn bruikbaar. Soms koop ik een plate waarvan ik maar 1 afbeelding wil gebruiken maar dat is bij deze niet het geval. Mijn eerste Marianne XXL 3 plate is nog steeds favoriet en ik heb nog niet eens alle afbeeldingen gebruikt.
Plaque Marianne Nails XXL7 en édition Limitée
Verf
Voor de one stroke techniek heb ik verf nodig en ik heb een aantal kleine potjes maar ik baal als de verf uitgedroogd is als ik net en kleur wil gebruiken. Americana flesjes blijven veel langer goed en kan kleine beetjes eruit halen waardoor de verf niet uitdroogd.

Afbeeldingsresultaat voor americana verf

Nail art mat

We blijven nog even bij de one stroke. Een siliconen matje heb ik al even, een groene van de Xenos.
Prima mee te werken maar door hem vaker te gebruiken heb ik wat nadelen ontdekt. Het matje is niet al te fotogeniek, de kleuren komen raar over en ik moet de foto bewerken (iets wat ik bijna niet doe). Ook punt 2 is de kleur. Op de groene ondergrond kunnen mijn kleuren anders overkomen. Als ik een echte melkachtige nail art mat heb hoop ik mooiere one strokes te kunnen maken.

Afbeeldingsresultaat voor nail art silicone mat


Op nagelgebied vind ik dit al een lange lijst en ik hoop ook nog een cursus/workshop te kunnen doen in one stroke.

Adventskalenders zijn ook de uitvinding hoor in december maar ewet nog niet of ik een beauty of nagel advent wil scoren want qua nagels is er weinig.

Kun jij mij een leuke adventskalender aanraden?


8 opmerkingen:

 1. Genoeg te wensen :-). Ik ben benieuwd wat je gaat krijgen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist! Die grote plate is echt mooi! Adventskalenders lijken mij ook altijd zo leuk, zag net die van NYX cosmetics die lijkt mij wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral die nagellakjes, zo leuk! Hopelijk krijg je er zo veel mogelijk van :D Wat adventskalenders betreft, er zijn zo veel leuke! Als je van de skincare bent is die van Rituals heel mooi. Met die van NYX kan je ook niet mis zitten. Er zijn eigenlijk ontelbaar veel leuke kalenders dit jaar :O die van Douglas ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet nooit wat ik wil 😁 Maar ik heb weer bij jou inspiratie opgedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lijst, de pakjes van ILNP staan ook nog steeds op mijn verlanglijstje. En wat adventskalenders betreft, misschien weet ik nog wel een paar leuke. H&M heeft een adventskalender met nagellak, Alessandro ook (bij Douglas), Technic (Make-up Musthaves).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke lijst! Van sommige dingen wist ik het bestaan nog niet af, zoals ILNP nagellak en acryl plates. Ben benieuwd wat je gaat krijgen en je reviews erover :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.