Pagina's

woensdag 2 november 2016

Sascha Gossen


Een paar weken geleden ging ik naar de vakbeurs voor de uiterlijke verzorging. 
Deze beurs is veelal voor dames in de professionele beauty industrie. Toch is het leuk daar rond te lopen en de sfeer te proeven.
Zo vond ik het prachtig om te zien hoe er van acryl hele gezichtjes werden gemaakt maar de leukste verrassing was de ontmoeting met Sascha Gossen.Zo was ik op zoek (nog steeds) naar de ideale stamper. Bij de Konad stand kocht ik er een maar bij :Yours Cosmetics waren MoYou plates en zo werd ik er naartoe getrokken. Daar werd ik al snel afgeleid door een bak vol stampers voor eigen gebruik en vroeg meer info bij een van de standdames.

Als ik echt over stampers ge├»nformeerd wilde worden  moest ik bij > die dame zijn. De dame kwam meteen aanlopen en we kletsten er op los over stempelen.
Ze wist precies waar ik het over had en wat ik zocht. We hadden het enthousiast over stempellakken, plates en de hardheid van het kussentje om mee te stempelen. halverwege begon ineens het kwartje te vallen. Deze dame had echt een enorme passie en stempelt niet op een blauwe maandag. Met dat het kwartje neerkwam zag ik haar naambordje. 
Ik stond met niemand minder dan met Sascha Gossen te praten. Vandaar dat ze helemaal aanvoelde wat ik wilde.
DIE stamper moet je hebben. Dit is echt DE stempel.


Het testen ging thuis meteen van start en nu wil ik graag laten zien hoe mooi de stamper de patronen overbrengt. Ik begon met de Be Creative Royal als basis. Een intens en koninklijk blauw waar ik Northflix heel dankbaar voor ben.


De uitdaging is voor mij tot nu toe kant. Zulke fijne en dunne lijntjes maar de plate is wel ontworpen door Sascha Gossen zelf en die weet precies hoe belangrijk het is om een mooi werkend patroon te hebben. Ik viel meteen voor de elegantie en een plate die afbeeldingen heeft groot genoeg voor mijn nagels.


Haarscherp en zonder veel kracht met overbrengen zit de afbeelding op de stamper van :Yours Cosmetics.


Het stempelen is nu echt easy peasy. Een zachte stemper die met gemak alle afbeeldingen overneemt want ik heb zelfs mijn meest waardeloze plate erbij gepakt om te testen.


Deze stamper staat op ! en dan komt er een tijdje niets en dan komt nummer 2 in zicht.


Dit is nog maar 1 partoon van de plate Mixture Me.


Om het nog een beetje extra te versieren ben ik met blauwe en zilveren rhinestones in de weer gegaan.Sascha stelde mij de vraag of ik plastic scrapers gebruikte. Ja tuurlijk, beter dan de metalen (die krassen op je plate geeft) maar ik had wat moeite met dat plastic en zachte stempers omdat ik weleens een statische afbeelding had waardoor het lijkt op een hele harige nailart. Ik mocht dus ook haar schraper testen en dat deed ik met de springerige lak die dan weleens statisch werd en het is met deze schraper niet gebeurd.


Onder de nagelsalons is ze al echt een goeroe maar in onze huis tuin en keuken nailart wereld zijn haar plates echt een verrijking en vergeet het schrapertje niet.


Ik vond het een eer en een waardevolle ontmoeting omdat ik nu echt een top stamper heb.

Ben je benieuwd naar de creaties van Sascha Gossen vind je haar site hier.

Wil je ook deze prachtige (of vele andere) plates van Sascha zien en die fijne stamper, kijk dan op :Yours Cosmetics.


8 opmerkingen:

 1. De plate is fantastisch! Heb eerder op de site vh merk gekeken maar geloof dat de prijs toen niet helemaal beviel. Toch maar eens gaan sparen voor zo'n plate :-) Mooie nailart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf kantpatroon en inderdaad, hij zit heel strak op je nagels! Ik vind de combinatie van donkerblauw en zilver erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele gave nail art en wat tof dat je Sascha ontmoet hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi met die rhinestones! En zo gaaf dat je Sascha Gossen hebt ontmoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie nailart! Wat fijn dat je eindelijk een hele goede stempel hebt gevonden! Gaaf zeg dat je sascha gossen hebt ontmoet!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.