Pagina's

woensdag 9 november 2016

Trind Misty Meadows winter collectie


Trind heeft de nieuwe wintercollectie gepresenteerd! Misty Meadows.
Ik weet de collectie van vorig jaar nog heel goed en daar was ik helemaal weg van. Niet gek dat ik uitkeek naar deze collectie.

De herfst kwam  mild en zelfs nog met een zonnetje maar gister is in Friesland al de eerste sneeuw gevallen dus tijd om de collectie te laten zien.
 

Het eerste lakje is Holiday Class, een echte klassieker want ja rood is toch echt een kerstkleur.Rosy Cheek is een zachte tint. Poederroze en dit kleurtje kan altijd overal.
Frozen Pond was bij mij meteen favoriet. IJzig blauw en fel. Ook al is het een koele kleur smelt ik er helemaal voor en heb al een nailart in gedachte.
Stormy Weather is weer een absolute tegenhanger van Frozen Pond maar wel heel mooi. Dit is echt een typische Hollandse luchten kleur. Mesmerising Maroon is echt een heel mooi kleurtje. Niet rood, niet paars... Een beetje kersen kleur. Met Kerst maak ik zeker een uitzondering met rood maar voor die tijd vind ik dit echt een lekkere kleur.
Muddy Meadows was echt heel apart. Hij ziet er intens donkerbuin uit maar in het flesje zag ik al dat het een paarse ondertoon had, hij neigt naar aubergine maar helaas wil mijn camera niet helemaal vertellen hoe hij echt is.


De collectie is limited edition en zou deze voor geen goud willen missen.

Sinds ik startte met de Trind keratine lijn zijn mijn nagels echt verbeterd. Nu hoef je niet meteen een verzorgende lijn aan te schaffen (al kan het met dit weer geen kwaad) maar de Caring Color nagellakken verzorgen en versterken ook je nagels.

De Trind verzorging is te vinden bij de Etos maar voor de lakjes kun je beter naar Trind.nl 

Rosy Cheeks gaat als eerst gedragen worden en dan ga ik graag over op Mesmerizing Maroon.
Voor Kerst wordt het Holiday Class.
Met de jaarwisseling zijn de Muddy Meadows en Stormy Weather weer geschikt en als het in het nieuwe jaar ijzig koud is over op Frozen Pond.

Wat is jouw favoriete Misty Meadows lak?

7 opmerkingen:

 1. Frozen Pond was ook meteen mijn favoriet! Wat een mooie winterse kleur! Lekker cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je nagel beter wordt sinds je met de Trind keratine lijn begonnen bent. Ondanks dat alle kleur mooi is. Muddy Meadows is mijn favoriete van de dag. 

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleuren echt heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kleuren! Rosy cheek is echt mijn ding wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie collectie! Frozen pond is echt een super mooie lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet alle kleuren vallen bij mij in de smaak, maar Frozen Pond en Stormy Weather vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.