Pagina's

woensdag 14 december 2016

Layla magneffect


Er zijn een aantal finishes die mijn hart hebben veroverd. Als je vaker op mijn blog komt weet je dat sand effect een van mijn favorieten is. Ook magneetlak is voor mij een ultieme finish. Zo vaak heb ik al geroepen dat dit weer een hype mag worden. In de kunstnagel industie is er nieuw leven in geblazen onder de naam cat eye en nu mocht ik deze van Layla proberen. 
Dit is het eerste dunne laagje en wilde meteen de magneet eroverheen halen en dit is al heel mooi. Hij is nog niet volledig dekkend dus ik lak nog een tweede dunne laag.


Dit is echt zo gaaf! Ik heb nagel voor nagel gelakt en meteen de magmeet boven de natte lak gehouden.


De magneet zit op de dop dus na het lakken van de nagel meteen het dopje omgedraaid en dat werkt supersnel.


Dit is nummer 4 Turquoise Wave.


Magneetlak is echt een tijdje weggeweest en veel mensen weten niet eens dat het er is. Kreeg ook veel vraag hoe ik het zo mooi licht en donker had weten te krijgen. Alle cedits gaan echt naar de magneetlak want je lakt gewoon egaal en het magneetje zorgt voor dit geweldige effect.


Gelukkig heeft de webshop Djasa, meerdere kleuren Layla magneet lakken, als is deze turquoise echt favoriet.

Buiten de magneetlakken van Layla zijn er nog veel meer finishes.

Zo zijn er prachtige holo's en liet ik pas nog een keramische lak zien. Thermo lakjes zijn er gelukkig ook en binnekort laat ik weer een hele mooie Layla lak zien.

Heb jij weleens gehoord van magnetische lak of ken je het onder cat eye?

9 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.