Pagina's

vrijdag 16 december 2016

Nailbox Challenge


Nailbox komt met een leuke challenge! Een nailart challenge en er zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Het moet een freehand nailart zijn, en het thema is kerst.
Voor kerst had ik zoveel nailarts in gedachte maar voor de feestdagen wilde ik een kerstster proberen. Heb al 2x misgegrepen op een image plate met kerstster dus ik besloot 'm freehand te gaan maken.Freehand op 2 handen is lastig, mijn linkerhand gaat goed en rechts bak ik er weing van. Ik ging dus voor mijn siliconen matje. Ik begin met de gouden basis van Color Club en hij heet Apollo Star.
Daarna heb ik met acrylverf een donkergroene kleur gemengd en blaadjes gemaakt.


Daarna heb ik donkerrood gemengd om de kerstster te maken. Met een lichtere kleur rood de diepte gemaakt.


Vervolgens heb ik de nagels gelakt en de kerststerren erop geplakt.


Ik hamer altijd op topcoat en hier zie je heel goed wat ik ermee bedoel. De 2 linkernagels hebben een laag topcoat en de 2 rechter nog niet. De kleuren worden met topcoat levendiger en geeft gewoon een extra beschermlaag over je nailart.


Dit is het uiteindelijk geworden! 


Ik heb afgelopen week veel prachtige nailarts gezien en zodra ik de actie zag heb ik hem ook gedeeld met de meiden uit de COTM en een aantal ervan hebben leuke nailarts ingezonden,


Mijn nailart heb ik echt met veel plezier gemaakt, nu moet ik voor de kerstdagen wel weer wat anders verzinnen.


Omdat ik er veel tijd in heb gestoken heb ik hem maar liefst 6 dagen gedragen en kreeg heel veel leuke reacties. Hij is echt in de smaak gevallen en ik hoop bij jullie ook want vanaf morgen kun je op nailbox.nl stemmen op je favoriet!

Heb jij ook meegedaan?

6 opmerkingen:

 1. Deze nailart kan je niet anders denken dan de kerst en de kerstboom, voor mij dan. Je hebt het goed gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie nailart! Goed gelukt, het doet mij echt aan de kerst denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super! Goed idee om decals te maken! Ik was met mijn nailart behoorlijk aan het stunten, de posities de je af en toe moet aannemen om te schilderen/lakken. 😀 Ik ga voor je duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een werk! Maar echt prachtig hoor :-).

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.