Pagina's

maandag 19 december 2016

Starry gold


Deze nailart was ik bijna vergeten! Maar goed dat ik altijd een titel concept maak maar de foto's waren wat lastiger te vinden. 
In het kader van de feestdagen is dit weer een nailart die je kan dragen met Kerst of de jaarwisseling.Mijn basis is holo! Je kan niet genoeg holo hebben en dat lukt zeker met Kismet en Fingers Crossed van de Halo Hues collecties van Color Club.


Ik heb ze gradient gesponsd, het is een subtiel effect maar wel zichtbaar.


De plate BP-L006 komt van Born Pretty Store en hoewel ik heb had uitgezocht voor de blokjes zijn de sterretjes waar ik voor kies. De plate is dus goed te gebruiken voor een aantal gelegenheden en ik ga alle afbeeldingen gewoon af.


De sterretjes kijken weinig ruimte in te nemen maar ze bedekken heel de nagel goed.


Dit is mijn speciale Kerst editie stamper van Born Pretty Store en staat op een gedeelde eerste plaats. Hij is superzacht en een beetje sticky en pakt echt van elke plate zo goed op!


Dit is het eindresultaat met een topcoat erover.


Ik vind hem heel feestelijk en de sterren zijn haarscherp. 


De basis vangt elk licht, of het nu daglicht of kunstlicht is je krijgt een mooie schittering.


Nu moet ik oppassen dat niet elke volgende nailart weer holografisch word want ik vind het zo mooi.

Stel dat je je tijdens de feestdagen verveelt omdat je alle kerstfilms al hebt gezien en de bezoekjes aan je oudtante ok geen hoogtepunt is kun je lekker shoppen op Born Pretty Store en je krijgt 10% korting op je order met DYTX31.

6 opmerkingen:

 1. Heb volgens mij echt al supervaak gezegd dat ik die holo lakjes echt zo geweldig vind. Dit is ook weer echt prachtig! Van mij mag je altijd holo arts doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga voor zonder sterretjes al is het kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah waauw wat leuk! Vooral omdat de sterretjes niet té erg opvallen. Hele mooie kleur combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Feestelijke nagels! Heel geschikt voor deze dagen. Wat is die stamper met sneeuwpop leuk zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.