Pagina's

maandag 2 januari 2017

COTM Diamonds


Gelukkig nieuwjaar!
Een nieuw jaar, een  nieuwe maand en een nieuwe COTM!
Januari is net van start en na alle feestdagen is het weer rustig, we wilden deze COTM knallend laten beginnen met het thema diamonds.
Het zijn tenslotte girls best friend.Ik laat je eerst zien hoe ik hem heb gemaakt. De basis is een witte lak. Het is een Essence waar ik er een paar van heb ikgeslagen maar ik vind de lak snel stroperig worden. Hebben jullie daar ook last van?


Daarna ben ik met strass steentjes in de weer gegaan en heb diamanten gestempeld.


Op mijn pink heb ik de diamanten gestempeld en de tussenruimtes voorzien van een glitterlakje.


Dit is toch een echte eyecatcher?


De steentjes zijn gepplaatst in de topcoat en dat blijft bij mij altijd goed zitten. De andere meiden hebben met dit thema ook allemaal een hoop bling gebruikt waarmee we in stijl het nieuwe jaar openen.
Mandybos

Gekopnagellak 

Infnails

iOntrend

Kimcarolina 

NailsbyMalinka

Dit waren ze, de eerste nailarts het nieuwe jaar!

Ga jij ook een beetje glamourous het nieuwe jaar in?9 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.