Pagina's

donderdag 26 januari 2017

holo tips


Een beetje later dan gewoonlijk maar hier is mijn post. De 2x deze week werd lastig want ik heb net het staartje van de griep nog meegepakt en loop dus te snotteren als een gek.Ik ben begonnen met een holografische glitterlak op de witrand van mijn nagels. Er zijn wat nagels afgebroken helaas maar heb even de puf niet om ze te repareren.


Mijn nieuwe Marianne XXL plate heb ik erbij gepakt en dit is het plaatje dat ik graag op mijn nagels wil.


Het stempelen met deze plate gaat altijd geweldig en de plaatjes zaten er zo op.


Nog even een topcoat om het netjes af te sluiten en mijn nagels konden er weer een weekje tegenaan.


De bloemetjes staan er mooi op en ook lekker helder.


De nagels zijn niet mega opvallend maar in het zonlicht is de holo goed te zien.

De maand zit er bijna op en hoop volgende maand het gewone ritme weer op te pakken.

8 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.