Pagina's

vrijdag 6 januari 2017

verzorgings routine #3


Zo het eindresultaat van mijn nailcare routine kan ik eindelijk laten zien. Het is voor mij echt een momentje van rust als ik mijn nagels verzorg. Lange tijd ben ik in de weer geweest met gewone drogisterij producten maar het kan ook anders. 

NailProduct gaf mij de kans om met professionele producten te werken en dat verschil heb je al kunnen terugzien in mijn vorige posts van de cuticle pusher en de polijstvijl.


De taart is af maar we gaan er nog een flinke toef slagroom met kers aan toevoegen. Dat doe ik met de Astonishing cuticle oil die verkrijgbaar is bij NaiProduct.


Wat meteen opvalt is het pipetje. Het is open aan de onderkant. Norrmaal hangt er een druppelvormig bolletje aan het einde maar dit heeft een rechte ronde afwerking en je druppelt er net zo makkelijk mee.


Deze niet vette verzorgende olie geeft even een andere uitstraling aan de nagelriemen. Ik voel meteen de verzachtende werking en het is een lust voor het oog. En de neus. Caribbean Nights is een goede benaming voor de geur van de olie. Hij is zwoel, 's zomers en door de kokos echt een geur die je afvoert naar een wit strand met plambomen.

Ik gooi er nog even een voor en na foto in en dan kun je zelf het verschil zien. Dat zegt meer dan 1000 woorden.
Dit is mijn volledige routine om mijn natuurlijke nagels mooi te houden. De nagelriemen zijn teruggeduwd met de cuticle pusher en de dode huidcellen zijn verwijderd. De glans op de nagels kreeg ik al door de polijstvijl en de olie houdt de nagelriemen in goede conditie wat ook goed te zien is.

Dit is de perfecte basis voor een mooie nailart maar die zie je volgende maand weer!

Gebruik jij een fijn product om je nagelriemen gevoed en zacht te houden?

3 opmerkingen:

  1. Wat zien jouw nagels er super mooi uit! Mijn nagels zijn jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn! Ik verzorg ze ook met een olie. En wat glanzen je nagels, wow!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.