Pagina's

maandag 20 februari 2017

BPS rode clear jelly stamper deluxe


Natuurlijk hou ik de trends in de gaten. Ik zit er niet altijd bovenop en soms geef ik er ook echt niet om maar wat ik heel veel voorbij heb zien komen is deze clear jelly stamper.


Inmiddels heb ik een flinke collectie stampers en ik heb zo mijn favorieten. Het zijn er 2 maar beide zijn niet transparant. Een ervan is al een BPS stamper, die van de kersteditie *klik*.
Dit keer ga ik dus de clear testen.


Mijn basis is een chameleon lak van Barry M en heet Persian.

 

Hij gaat van paars naar goud en ik kan er wel 100 shots van maken.


Ik heb een paar liquid latex soorten en ik ben tot nu toe wel heel tevreden (al werkt houtlijm ook) maar ik heb er nu een die je later deze week ziet en dat is een topper. Voor nu gebruik ik ook weer een latex van BPS.


Om helemaal in hetzelfde straatje te blijven ook een BPS schraper en de stampingplate BP-17.


Kijk hou mooi mijn nieuwe clear jelly stamper oppakt! Ik ben meteen al heel blij.
De schraper op het plaatje hierboven krijg je er gratis bij.


Je kunt er echt feilloos doorheen kijken en de stamper is niet echt zacht maar heeft een enorme bounce. T is net een nageltrampoline.


Het stempelen gaat ook echt heel goed. Dit was mijn eerste poging en ik ben zo blij met het oppakken van de plate. Op meerdere plattes heb ik inmiddels geprobeerd en ook daar pakt hij heel goed op.


Buiten mijn 2 zachte stampers heb ik nu eindelijk een favoriet in clear.


Hoe vaker ik hem gebruik hoe meer we op elkaar ingespeeld zijn maar zo voor de eerste keer zie je al dat de lijnen er compleet op zitten. Nu ik dit artikel schrijf heb ik er weer zo'n zin in dat ik deze rode clear stamper er weer bij ga pakken voor een nieuwe nailart.

De stamper kost € 2,72 bij Born Pretty Store met gratis verzending, hij komt wel vanaf de andere kant van de wereld dus even geduld hebben. 

Gebruik je code: DYTX31 krijg je 10% korting op je order.4 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.