Pagina's

donderdag 9 februari 2017

Poshé cuticle care


Eerder zag je al mijn nailcare routine voorbij komen met fijne producten maar ik heb een toevoeging. De Posché nagelriem verzorging. Het merk ken ik zeker van naam en met mij vele andere liefhebbers. De topcoat is geroemd maar ik wil even de nadruk leggen op de verzorging. Nu de winter toch echt in volle gang is (oke te weinig ijs en sneeuw naar mijn zin)  krijgen je gezicht en handen buiten de volle laag. Het gezicht verzorgen de meesten wel goed maar vergeet die nagelriemen niet! Je ziet op de foto echt droge nagelriemen. 


Je nagelriemen hebben dat extraatje nodig en dat doet Poshé. Er zit een fijn tuutje aan zodat je goed en zuinig doseert.


Ik ben hier al te enthousiast geweest want de hebt de helft per nagel nodig.


Eenmaal ingesmeerd zie je meteen het verschil. Het voelt ook goed.


Al deze ingredienten vind je in het kleine tubetje en je nagelriemen zullen je dankbaar zijn met mooie nagels als resultaat.


Ik heb het tubetje in mijn tas gemikt zodat ik het altijd bij de hand heb. Hij is klein dus kan ook gewoon in je broekzak. Ook al is het een 14 ml tube, je kan er wel de winter mee doorkomen.

Wil je echt je nagels pamperen klik dan even terug naar mijn routines. Net als de buffervijl, bokkepoot en olie is ook de Poshé cuticle care verkrijgbaar bij NailProduct.

Deze site is voor de professionals een must maar gelukkig ook verkrijgbaar voor ons. Je vind er een aantal geweldige verzorgingsproducten maar ook lakjes, nailart en toebehoren.

6 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.