Pagina's

woensdag 15 februari 2017

Unboxing Nailbox februari Forever YoursGisteren was het valentijsdag en ik had helemaal niets op de romantische kalender staan. Ik hoef geen rozen of een doos bonbons. Nou ja bonbons wel maar niet op valentijn.
Toch belde de postbode aan met het leukste dat ik me kon wensen; de Nailbox!Het thema is Forever Yours, helemaal valentijn stijl en er zou een geliefd merk in zitten. Nu schieten er een aantal door mijn hoofd maar met openen vind ik OPI lakjes.


Deze eerste is een natural nail base coat. Heel belangrijk en sinds ik een blauwe nagellak heb gebruikt zonder base coat weet ik dat ik die fout niet nog eens maak.


Om de Nailbox zat een rode strik in plaats van de roze en verwachtte stiekem wel een rode kleur.
Deze Go with the lava flow valt mij meer in de smaak dan rood.


Met 2 laagjes een mooie dekking en ook een oranje/gouden shimmer maakt hem alles behalve gewoontjes.


Topcoat, ik schreeuw altijd om topcoat. Het doet zoveel voor een lakje en het behoud ervan. Deze heeft echt een hele fijne kwast. Je brengt 'm makkelijk zwevend aan en de glans is prachtig.


De zon liet zich op zijn best zien maar helaas niet in huis, ik ben even naar de bijkeuken gegaan om de lak in zonlicht vast te leggen. 


Met natuurlijk zonlicht komt de lak het beste tot zijn recht en zie je echt wat de kleur, shimmer en glans doen.


Het enige niet OPI lakje in de doos valt toch net zo goed in de smaak. Het is een paarse parelmoer kleur van Vivien Kondor. Op mijn pink en ringvinger dun aangebracht en de andere 2 wat dikker aangezet.


Met 2 laagjes Lilac Frost.


De blauwe parelmoer glans die doorkomt vind ik wel zo mooi! Pleitte een half jaar geleden al dat parelmoer weer terug moet komen.


Vivien Kondor glanst van zichzelf nogal maar ik merkte eerder al dat de OPI topcoat sneldrogend is en dat geeft echt een pluspunt ook al heb je al een glanzende finish.


In de video had ik het even over charmeleon lak. In het flesje zag het er wel zo uit dat hij van paars naar blauw verkleurt maar het is echt de parelmoer die dat werk doet.


Niet elke finish is in zonlicht zo geweldig als deze 2 die ik vandaag laat zien hoor. Een creamy finish is mooi maar deze maken het toch een beetje spannender he?


De decals erbij zijn cute. Zeker voor kattenmensen. Je hebt altijd 2 kampen maar ik hou van katten en honden dus ik vind ze leuk. 


Decals zijn een makkelijke manier van nailarten en je ziet er niks van wat bij stickers we het geval kan zijn.
Je knipt de decals uit en doet ze in een kommetje water. Zelf gebruik ik liever een pipetje water op de achterkant van het kartonnetje.

Wil je weten hoe ik dat doe en hoe de lakjes in action zijn?

Abonneer je dan op het YouTube kanaal van Nailbox want de unboxing komt eraan!

Wil je jezelf volgende maand ook eens verwennen  met 4 full size lakjes van goede merken dan kun je een Nailbox bestellen.
Het kan eenmalig maar ook voor een aantal maanden en dan krijg je een leuke korting.

 Wat vind jij van de Nailbox van deze maand?
5 opmerkingen:

 1. Mooi box. De Vivien Kondor vind ik echt heel mooi van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lakken, al vind ik die paarse wat tegenvallen, mag wel wat meer dekking. Benieuwd naar die OPI lakken... ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie box deze maand. De opi lak is mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van de lakjes word ik niet helemaal enthousiast, maar wat zijn die katten decals schattig! Ik heb een zwak voor dat soort lieve figuurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.