Pagina's

donderdag 16 maart 2017

bps vezeldoek


Ja hoor ik heb weer een makkelijker product om de nagels mee schoon te maken. Gebruik je nog watjes? Dit is echt een stuk beter!In dit handige kleine doosje zitte 500 kleine doekjes die na het testen echt geweldig te noemen zijn. Je zag de sticker al en ze komen weer van Born Pretty Store. Soms (ok√© vaak) (heel vaak) kom je daar echt hele leuke en cheap ass dingen tegen. 


Het doosje hoefde niet eens open, ik kon zo aan het pijltje trekken dat een stukje uitstak en er komt een rits doekjes achteraan.


Gewone watjes gebruik ik al jaren niet meer, je hebt altijd pluis en die dingen absorberen zo goed dat je en veel remover verspilt en de watjes stinken nog uren in de wind nadat je ze hebt weggegooid. Ik ben over op celstofdeppers. Geen pluisjes en werken veel beter. Voor ik het resultaat wist van de rol met dunne doekjes was ik wat sceptisch. Je kan er haast doorheen kijken en dat moet dan mijn nagellak eraf halen.


Ongelofelijk dun.


Nadat ik er wat remover op heb gedaan en op mijn nagels zie je gewoon de nailart zitten. Het is een dubbele laag roze lak en gestempeld met wit en zilver en daar een topcoat overheen.


Ik ben er ook achter dat ik de doekjes in 2 kan knippen en zo dus 2 nagels met 1 doekje kan doen. Ik gebruik er deze handige clips bij. Ze geven een beetje druk en binnen 5 minuten heb je al je nagels schoon.


De doekjes van Born Pretty Store mogen dan dun zijn, ze werke nog beter dan celstofdeppers. Uiterst dun maar met de speciale clips veeg je de lak er met 1 beweging af. 

Om 2 handen te ontdoen van nagellak heb ik maar 5 doekjes nodig, je verspilt geen remover meer en in een mum van tijd zijn de doekjes droog zodat je niks meer ruikt. Ook an zijn ze dun absorberen e genoeg en de celstofdeppers laat ik voorlopig even links liggen.4 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me echt een handige oplossing! Gewone watjes pluizen zo enorm hard dat ik me er echt aan stoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijkt me ook handig. Die knijpertjes heb ik ook maar dat vind ik nog wel lastig. Kun je maar 1 hand per keer doen. Voor gelnagellak is het wel super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig die clips! En celstofdeppers zijn inderdaad super fijn, ik haal mijn nagellak daar ook altijd mee af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig hoor. Ik gebruik nog wel steeds watjes, maar ga me maar eens verdiepen in de celstofdeppers.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.