Pagina's

donderdag 9 maart 2017

NailProduct parels


Vandaag heb ik al zeg ik het zelf een pareltje. Niet alleen als benoeming maar ook letterlijk. Mijn nagels zijn poepiesjiek en dat komt natuurlijk door de bling. Gelukkig niet grof maar wel een enorme eyecatchter.
Als basis startte ik met deze heerlijk nude kleur van OPI. De naam weet ik niet want deze staat gewoon nergens op het flesje vermeld.


Daarna was het tijd voor mijn superblitse parelschietapparaat. Dit is natuurlijk niet de officiƫle naam hoor maar vond 'm zo leuk.


Eerste heb is wat strass op mijn nagels aangebracht maar de parels geven het echt dat extraatje.


Ze zijn klein en met de applicator schiet je heel makkelijk 1 pareltje per keer eruit.


Op de applicator zit een handig knopje. Je ziet dat het buisje een inkeping heeft zodat je het pareltje goed ziet aankomen en meteen goed kan plaatsen op de nagel.


Ik heb zilveren parels maar er is ook een applicator met gouden parels verkrijgbaar.


Omdat de strass en pareltjes erg klein zijn heb je echt geen dikke plakkaat op de nagels en kun je gewoon alle klusjes doen donder te blijven hangen.


Nail Product heeft uitsluitend professionele producten en ook erg geliefd onder nagel stylistes. Gelukkig hoef je geen KvK te hebben of een bedrijf zodat wij hobbyisten ook kunnen genieten van hele mooie producten.


4 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.