Pagina's

woensdag 26 april 2017

Black & Yellow


Inspiratie haal je uit de gekste dingen . Dit keer een aflevering hotter than my daughter. Waar het eigenlijk eenvader betrof die nogal gek op zijn auto was en alleen zwart geel gekleed ging.Mijn basis is een felle gele Color Club lak en heet Under the Blacklight. De kleur is prachtig maar zocht meer voor een pastel dan neon omdat ik geen nailart wilde maar leuke gele nagels.


Om het geel een beetje te temperen ben ik met een modern patroon gaan stempelen. Vooraf wel even latex op de randen eromheen gesmeerd.


Eenmaal gestempelt is de gele lak nog steeds flink aanwezig.


Ik heb een  nieuwe topcoat en daar komt nog een review van maar moest hem alvast even proberen.


Topcoat maakt het altijd een stuk fraaier. Meer zeg ik er niet over dan komt binnenkort.


De nailart heeft er juist voor gezorgd dat t minder lawaaiig is. 

2 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.